Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ποζάρει με λαχανί μπικίνι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης

July 2, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας κρατούν την προσωπική τους ζωή, η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, οι οποίοι σε λίγους μήνε…




Μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας κρατούν την προσωπική τους ζωή, η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, οι οποίοι σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.



Η γνωστή ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας, διανύοντας τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Όπως είχε αποκαλύψει ο διάσημος σεφ Πάνος Ιωαννίδης μιλώντας στις κάμερες το ζευγάρι θα αποκτήσει αγοράκι.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη ανάρτησή της, ανέβασε μία φωτογραφία, όπου ποζάρει με λαχανί μαγιό από την παραλία, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.



Χρύσα Μιχαλοπούλου: Τι είχε αποκαλύψει για τη γνωριμία της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Η ηθοποιός μιλώντας στο παρελθόν για τη γνωριμία της με τον γνωστό σεφ είχε αναφέρει: «Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο.



Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει».



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.