Παππούς 89 ετών χορεύει με την εγγονή του στη Σχοινούσα και τρελαίνει το διαδικτυο

July 2, 2022


Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.Ο 89χρονος Γιώργος Κωβαίος χόρεψε σαν νεαρός σε νησιώτικο γλέντι στη Σχοινούσα, έχοντας στο πλευρό του την εγγονή του.«Ο…


Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Ο 89χρονος Γιώργος Κωβαίος χόρεψε σαν νεαρός σε νησιώτικο γλέντι στη Σχοινούσα, έχοντας στο πλευρό του την εγγονή του.

«Ο κ. Γιώργος Κωβαίος, 89 ετών χορεύει με την εγγονή του Ποθητή στην 9η γιορτή Φάβας στη Σχοινούσα. Τον συναντήσαμε την επόμενη ημέρα γεμάτο χαρά να μας λέει για το πόσο τον γεμίζει το νησί του. Απλός καθαρός φιλόξενος νησιώτης. Πρότυπο και έμπνευση για ολους μας. Μόνο σεβασμός», αναφέρει η σελίδα του Facebook Rizes.

Οι εικόνες έρχονται από τη γιορτή της Φάβας που πραγματοποιήθηκε στις 24 και 25 Ιουνίου στο νησί των Μικρών Κυκλάδων.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.