Η εκδίκηση της φυλακής: Ισοβίτης σκότωσε 2 παιδεραστές στις φυλακές επειδή έβλεπαν παιδικά προγράμματα

July 2, 2022


Ο νόμος της φυλακής είναι κάτι το εθιμοτυπικό και ένας ισοβίτης φρόντισε να τηρηθεί αυτό το έθιμο σκοτώνοντας δύο παιδεραστές.Κατάδικος σε σωφρονιστικό κατάστημα της Καλιφόρνιας ομολόγησε σε επιστολή …


Ο νόμος της φυλακής είναι κάτι το εθιμοτυπικό και ένας ισοβίτης φρόντισε να τηρηθεί αυτό το έθιμο σκοτώνοντας δύο παιδεραστές.

Κατάδικος σε σωφρονιστικό κατάστημα της Καλιφόρνιας ομολόγησε σε επιστολή του ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου δύο παιδόφιλοι που επίσης εξέτιαν ποινή φυλάκισης στο ίδιο κατάστημα. Λίγες ώρες νωρίτερα ο ισοβίτης είχε προειδοποιήσει τον σύμβουλο των φυλακών για πιθανό βίαιο ξέσπασμά του. Η προειδοποίηση δεν ελήφθη υπόψιν.

Ο 41χρονος Τζόναθαν Γουάτσον ομολόγησε το έγκλημα σε επιστολή που απέστειλε στον ειδησεογραφικό όμιλο Bay Area News Group στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Έγραψε ότι ξυλοκόπησε με ρόπαλο τους καταδικασθέντες παιδεραστές. Ο Ντέιβιντ Μπομπ, 48 ετών, πέθανε την ημέρα της επίθεσης, ενώ ο 62χρονος Γκρέιαμ Ντε Λούις-Κόντι υπέκυψε στα τραύματά του μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας. Και οι δύο είχαν καταδικασθεί για σeξουαλική επίθεση σε βάρος 14χρονων.

Ο Γουάτσον εκτίει ποινή ισόβιας φυλάκισης για ανθρωποκτονία που διέπραξε το 2009. Υποστηρίζει ότι ένας από τους παιδεραστές που σκότωσε προκαλούσε τους τρόφιμους παρακολουθώντας όλη την ώρα παιδικά προγράμματα. «Εκείνο το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Δεν μπορούσα να ησυχάσω αν δεν έκανα αυτό που μου πρόσταζε το ένστικτο μου», έγραψε στην επιστολή και συνέχισε. «Είμαι βαρυποινίτης και έχω καταδικασθεί σε ισόβια. Οπότε δεν έχω κάτι παραπάνω να χάσω. Και πιστέψτε με αυτοί οι άνθρωποι σ.σ. οι παιδόφιλοι είναι οι χειρότεροι εφιάλτες του κάθε γονέα».

Πηγή : enimerotiko.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.