ΣΥΡΙΖΑ: Οι 4 + 2 επικρατέστεροι διάδοχοι μετά την παραίτηση Τσίπρα και το κλίμα στην Κουμουνδούρου

July 1, 2023


Στελέχη της Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι μετά το τέλος της εποχής του Αλέξη Τσίπρα, καλό θα ήταν η εκλογή του νέου προέδρου να γίνει μέσα στον Ιούλιο προκειμένου να μπει γρήγορα σε μία κανονικότηταΒαρύ είναι το κλίμα που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία, επιταχύνονται οι διαδικασίες για την εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.Στελέχη της Κ…


Στελέχη της Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι μετά το τέλος της εποχής του Αλέξη Τσίπρα, καλό θα ήταν η εκλογή του νέου προέδρου να γίνει μέσα στον Ιούλιο προκειμένου να μπει γρήγορα σε μία κανονικότητα

Βαρύ είναι το κλίμα που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία, επιταχύνονται οι διαδικασίες για την εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στελέχη της Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι μετά το τέλος της εποχής του Αλέξη Τσίπρα, καλό θα ήταν η εκλογή του νέου προέδρου να γίνει μέσα στον Ιούλιο προκειμένου να μπει γρήγορα σε μία κανονικότητα. Προσθέτουν μάλιστα ότι ο νέος πρόεδρος θα μπορεί στη συνέχεια να καθορίσει τον χρόνο που θα γίνει το συνέδριο, πιθανότατα το φθινόπωρο.

Υπό την ανησυχία της «αποψίλωσης»

Η αγωνία των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι την συγκεκριμένη στιγμή να καταφέρουν να συγκρατήσουν τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ώστε το κόμμα τους να μην αποψιλωθεί. Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που φοβούνται ότι η απουσία του Αλέξη Τσίπρα θα λειτουργήσει αρνητικά και θα κάνει πολλά μέλη στελέχη και ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να εγκαταλείψουν την Κουμουνδούρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.