Μηταράκης για αντιπυρική περίοδο: «Προτεραιότητα όλων μας είναι η ασφάλεια των πολιτών»

July 1, 2023


«Έχουμε σχέδια για την εκκένωση περιοχών», υπογράμμισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης.«Έχουμε σχέδια για την εκκένωση περιοχών, η προτεραιότητα όλων μας είναι η ασφάλεια των πολιτών», τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, αμέσως μετά την ευρεία διυπουργική σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (30/06) στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης …


«Έχουμε σχέδια για την εκκένωση περιοχών», υπογράμμισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης.

«Έχουμε σχέδια για την εκκένωση περιοχών, η προτεραιότητα όλων μας είναι η ασφάλεια των πολιτών», τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, αμέσως μετά την ευρεία διυπουργική σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (30/06) στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Προστασίας του Πολίτη, υπό τον νέο Υπουργό, Βασίλη Κικίλια.

Αναλυτικά, ο κ. Μηταράκης, αποχωρώντας από την Πολιτική Προστασία, ερωτήθη σχετικά με το αντικείμενο της σύσκεψης και σημείωσε πως «συζητήσαμε την προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου και τον συντονισμό όλων των συναρμόδιων Υπουργείων και υπηρεσιών.

Η Ελληνική Αστυνομία συνδράμει με την περιπολία περιοχών σε περίπτωση υψηλής επικινδυνότητας και παράλληλα έχουμε σχέδια ανά περιοχή για εκκένωση, σε περίπτωση που αυτό απαιτηθεί. Η προτεραιότητα όλων μας είναι η ασφάλεια των πολιτών».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.