«Τελευταίες μέρες γυρισμάτων….» – Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Κατερίνας Διδασκάλου

July 1, 2022


Όσο κοντεύει προς το μεγάλο φινάλε η αγαπημένη σειρά Άγριες Μέλισσες, ένας ένας οι ηθοποιοί στέλνουν το δικό τους αποχαιρετιστήριο μήνυμα, όπως έκανε πρόσφατα και η Θεωφανία Παπαθωμά. Συγκίνηση και χα…


Όσο κοντεύει προς το μεγάλο φινάλε η αγαπημένη σειρά Άγριες Μέλισσες, ένας ένας οι ηθοποιοί στέλνουν το δικό τους αποχαιρετιστήριο μήνυμα, όπως έκανε πρόσφατα και η Θεωφανία Παπαθωμά. Συγκίνηση και χαρά δηλώνουν στις δημοσιεύσεις τους ο κάθε ηθοποιός ξεχωριστά.

Έτσι, και η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου θέλησε να αποχαιρετήσει την σειρά και έτσι έκανε μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα πόσταρε ένα βίντεο, που απεικονίζεται η ίδια στο Διαφάνι να αγναντεύει το σπίτι των Σταμίρηδων και έγραψε:

Η ανάρτηση της Κατερίνας Διδασκάλου

«Τελευταίες μέρες γυρισμάτων. Μια δουλειά που είναι απάντηση σε προσευχές. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συντελεστές, τους συναδέλφους ηθοποιούς, τη σκηνοθετική ομάδα, τους ενδυματολόγους, την υπέροχη συγγραφική ομάδα, την εταιρεία παραγωγής του κ. Καραγιάννη και τον @ant1.

Καλή αντάμωση και σε άλλες υπέροχες εμπνευστικές δουλειές!» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Διδασκάλου στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Τρίτης 15/3 φιλοξένησε την Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η ηθοποιός μίλησε για τα απιδιά της, την σχέση της με τον έρωτα και τη ζωή αλλά και για την πιο δύσκολη στιγμή της στις «Άγριες Μέλισσες». (Δείτε τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο)

Η συνέντευξη της Κατερίνας Διδασκάλου

«Μου έδιναν πάντα τα μεγαλύτερα και δυσκολότερα ποιήματα στις γιορτές του σχολείου γιατί μιλούσα δυνατό, καθαρά και τα μάθαινα γρήγορα. Ήμουν άριστη μαθήτρια. Όταν βρέθηκα με υποτροφία στα 20 μου στη Νέα Υόρκη, που ήταν και είναι η Μέκκα των τεχνών, ήταν κάτι το καταπληχτικό. Στη Νέα Υόρκη απέκτησα τις κόρες μου, δε φοβήθηκα ποτέ την οικογένεια ή ότι ένα παιδί μπορεί να σε πάει πίσω», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Για την σχέση με τα παιδιά συνέχισε: «Κατά κάποιον τρόπο τα παιδιά μου με έσωσαν με όλες τις έννοιες, με γείωσαν και κατάλαβα την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Οι κόρες μου με είδαν ανταγωνιστικά στην εφηβεία. Η Μαρκέλλα γύρισε και μου είπε ‘ποια νομίζεις ότι είσαι; Επειδή σου στέλνουν λουλούδια’. Όταν η κόρη μου μου είπε πως ο συμμαθητής της ήθελε να με παντρευτεί, το αντέστρεψα και της είπα ‘τι να με κάνει εμένα την γριά; Εσένα θέλει’. Πάντα έλεγα στον γιο μου να φέρεται στα κορίτσια όπως εκείνος θα ήθελε να φέρονται τα αγόρια στις αδελφές του».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.