«Βέβαια υπήρχε στρατός…» – Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε ο Τάσος Νούσιας που έγινε στα γυρίσματα ταινίας

July 1, 2022


Ο Τάσος Νούσιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» την Πέμπτη 30/6 και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πραξικόπημα που έγινε στην Τουρκία το 2016. Ο ηθο…


Ο Τάσος Νούσιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» την Πέμπτη 30/6 και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πραξικόπημα που έγινε στην Τουρκία το 2016. Ο ηθοποιός βρισκόταν με αποστολή εκεί για τα γυρίσματα της ταινίας, η Ρόζα της Σμύρνης.

Οι δηλώσεις του Τάσου Νούσια

«Κάναμε γυρίσματα στην Σμύρνη, ήμασταν εκεί ήδη 15 ημέρες και το βράδυ πήγαμε να χαλαρώσουμε σε ένα από τα εξαιρετικά χαμάμ εκεί με τέσσερα άτομα από την αποστολή. Βγαίνοντας από το χαμάμ το βράδυ -ούτε ταυτότητες και διαβατήρια είχαμε μαζί μας- πέσαμε σε ένα πραξικόπημα… Το τελευταίο γύρισμα έγινε στο παζάρι της Σμύρνης. Παρόλο που όλα ήταν υπό πίεση και δεν ξέραμε αν θα μπορέσουμε να φύγουμε το πρωί, βρέθηκε μια γωνία για το γύρισμα.

Βέβαια υπήρχε στρατός έξω, μια παγωμάρα κι ένα πράγμα πολύ ασταθές. Φτάσαμε στο Αϊβαλί κι είχαμε κι εκεί μια έκπληξη. Ήθελαν να μας κατεβάσουν τα πράγματα. Τελικά καταφέραμε και φύγαμε με το τελευταίο. Υπήρχε πληροφορία ότι δεν θα βγει κανείς από τη χώρα» είπε ο Τάσος Νούσιας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.