Το όλο νόημα σχόλιο του Λιάγκα στο πλατό του Πρωινού: «Άνθρωποι αποχωρούν λόγω ανικανότητας! Που δεν τα κατάφερες να ανταπεξέλθεις…»

June 30, 2023


Μια δήλωση γεμάτη νόημα έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα 30/6 στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1 με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή τους ο Σάββας Πούμπουρας ξεσπώντας για τα όσα λέγονται σχετικά με τις σχέσεις του με την Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρηση του από το MEGA.Ο παρουσιαστής λοιπόν, προχώρησε σε μια δήλωση που θα έλεγε κανείς είναι όχι απλά “καρφί” αλλά “καρφάρα” για ορισμένους στο…


Μια δήλωση γεμάτη νόημα έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα 30/6 στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1 με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή τους ο Σάββας Πούμπουρας ξεσπώντας για τα όσα λέγονται σχετικά με τις σχέσεις του με την Ελένη Μενεγάκη και την αποχώρηση του από το MEGA.


Ο παρουσιαστής λοιπόν, προχώρησε σε μια δήλωση που θα έλεγε κανείς είναι όχι απλά “καρφί” αλλά “καρφάρα” για ορισμένους στο χώρο της τηλεόρασης.

Όσα είπε ο Λιάγκας και άφησαν πολλά υπονοούμενα

«Υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση – Γενικό το σχόλιο – που αποχωρούν από μία εκπομπή λόγω ανικανότητας. Δεν τα κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και αποχωρούν. Επειδή έχουμε την ανάγκη όλοι οι άνθρωποι να δείχνουμε το δάχτυλο ότι κάποιος άλλος έφταιξε όχι η δική μας ανικανότητα, κάνουμε έναν φανταστικό εχθρό, ανακαλύπτουμε έναν φανταστικό εχθρό και λέμε ότι ο εχθρός που με έδιωξε από την εκπομπή είναι αυτός.

Επί της ουσίας ο εχθρός είναι ο εαυτός σου που δεν τα κατάφερες να ανταπεξέλθεις σε αυτό που είχες συμφωνήσει. Εγώ αυτό το ζω στη ζωή μου 30 χρόνια που κάνω τηλεόραση. Σε αυτή τη φάση λοιπόν οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να δείξουν κάποιον άλλο μέσα από μία εκπομπή, τη Μενεγάκη, τον φούφουτο, τον έναν, τον άλλο γιατί έχουν την ανάγκη να πουν ότι “εγώ είμαι ικανός, άρα να βρω εργασία και μετά”.

Ο Πούμπουρας δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία, δεν έχει ανάγκη να τα βάλει με τη Μενεγάκη για να βρει δουλειά. Έτσι κι αλλιώς ποιος τα βάζει με τη Μενεγάκη; Φαντάζομαι ότι θα βρει δουλειά ο Σάββας», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.