Με δυο ορόφους και λευκή κουζίνα, σκέτο όνειρο: Η εντυπωσιακή σπιταρόνα της Σίσσυς Χρηστίδου στα Βριλήσσια

June 29, 2022


Με δυο ορόφους και λευκή κουζίνα, σκέτο όνειρο: Η εντυπωσιακή σπιταρόνα της Σίσσυς Χρηστίδου στα Βριλήσσια




H Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, είναι πλήρως αφοσιωμένη στα παιδιά της, αλλά και στα επαγγελματικά της σχέδια.



Η γνωστή παρουσιάστρια, αφότου χώρισε μετά από 14 χρόνια πορείας με τον γνωστό ερμηνευτή, γύρισε σελίδα στη ζωή της με μία σημαντική αλλαγή αφού μετακόμισε σε νέα κατοικία. Συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου εδώ και περίπου ένα χρόνο έχει μετακομίσει σε σπίτι στην περιοχή των Βριλησσίων, όπου ζει με τους γιους της.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έχει δείξει διάφορα σημεία από την εντυπωσιακή διακόσμηση εσωτερικού χώρου, όπου και ξεχωρίζει το cozy σαλόνι, το εσωτερικό μπαλκόνι, η κουζίνα, αλλά και το βεστιάριό της.

Το σαλόνι, διαθέτει και δεύτερο όροφο με βιβλιοθήκη και ενεργειακό τζάκι.

Δείτε τις εικόνες:







Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.