Ιωάννα Τούνη: Ποιος θα είναι ο δεύτερος νονός του παιδιού της

June 28, 2023


Η Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε ακόμη μια αποκάλυψη, λέγοντας στους διαδικτυακούς της φίλους ποιος θα είναι ο δεύτερος νονός του γιου της με τον Δημήτρη ΑλεξάνδρουΗ Ιωάννα Τούνη από την πρώτη στιγμή που έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της, είχε αποκαλύψει ποια θα είναι και η νονά του γιου της.Όπως είχε πει εκείνη την περίοδο η Ιωάννα Τούνη, νονά του μικρού νουνίτο θα είναι η Στέλλα Πάσαρη, με την οποία μά…


Η Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε ακόμη μια αποκάλυψη, λέγοντας στους διαδικτυακούς της φίλους ποιος θα είναι ο δεύτερος νονός του γιου της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη από την πρώτη στιγμή που έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της, είχε αποκαλύψει ποια θα είναι και η νονά του γιου της.

Όπως είχε πει εκείνη την περίοδο η Ιωάννα Τούνη, νονά του μικρού νουνίτο θα είναι η Στέλλα Πάσαρη, με την οποία μάλιστα, εκτός από κολλητές φίλες, είναι και συνέταιροι στην εταιρεία ρούχων που έχουν.

Η Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε ακόμη μια αποκάλυψη, λέγοντας στους διαδικτυακούς της φίλους ποιος θα είναι ο δεύτερος νονός του γιου της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer ανήρτησε ένα βίντεο μέσα από το οποίο ανέφερε πως σε λίγες ημέρες έχει προγραμματίσει ένα ταξίδι με τις φίλες της στην Γαλλική Ριβιέρα, ενώ μαζί της θα έχει και τον μονάκριβο γιο της.

«Θα πάω με την κολλητή μου Γαλλική Ριβιέρα, πολύ χαίρομαι, δεν έχω ξαναπάει. Θα έχουμε και τον νουνίτο εννοείται. Η Στέλλα θα είναι και η νονά του μωρού και ο Γιώργος Μανίκας, θα είναι και οι δύο», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.