Ο φόνος του Δημήτρη στους Παγιδευμένους τρέλαναν το Twitter

June 28, 2023


Η Άννα σκότωσε τον Δημήτρη; Κάθε ρεκόρ «έσπασε» στο Twitter η σειρά Παγιδευμένοι με το απόλυτο spoiler για τη δεύτερη σεζόν και την αποκάλυψη της αλήθειας. Δεν χρειάζεται να δούμε το φινάλε της σειράς Παγιδευμένοι την επόμενη εβδομάδα για να δώσουμε τα εύσημα για το πιο πρωτότυπο σενάριο και την άψογη εκτέλεσή του από τους πρωταγωνιστές. Χθες η σειρά όχι απλά έγινε viral στο Twitter αλλά ξεπέρασε …


Η Άννα σκότωσε τον Δημήτρη; Κάθε ρεκόρ «έσπασε» στο Twitter η σειρά Παγιδευμένοι με το απόλυτο spoiler για τη δεύτερη σεζόν και την αποκάλυψη της αλήθειας. 

Δεν χρειάζεται να δούμε το φινάλε της σειράς Παγιδευμένοι την επόμενη εβδομάδα για να δώσουμε τα εύσημα για το πιο πρωτότυπο σενάριο και την άψογη εκτέλεσή του από τους πρωταγωνιστές. Χθες η σειρά όχι απλά έγινε viral στο Twitter αλλά ξεπέρασε και κάθε προηγούμενο ρεκόρ με τα σχόλια των φανς, τόσο για την αποκάλυψη της αλήθειας αλλά και τη σοκαριστική σκηνή που προβλήθηκε και αποτελεί το grande spoiler της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.