Ελένη Φιλίνη: Ο πατέρας μου αρρώστησε και τον έχασα – Ήταν δύσκολα χρόνια

June 28, 2023


Η Ελένη Φιλίνη μίλησε για τον θάνατο των γονιών της Για τη δύσκολη διαχείριση στην απώλεια της μητέρας και του πατέρας της μίλησε η Ελένη Φιλίνη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο.«Ωρίμασα αρκετά γρήγορα εγώ», απάντησε στο ερώτημα για τον θάνατο του πατέρα της. Και συμπλήρωσε: «Γιατί ο μπαμπάς μου έπαθε μια οικονομική καταστροφή όταν εγώ ήμουν πέντε ετών….


Η Ελένη Φιλίνη μίλησε για τον θάνατο των γονιών της 

Για τη δύσκολη διαχείριση στην απώλεια της μητέρας και του πατέρας της μίλησε η Ελένη Φιλίνη στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο.

«Ωρίμασα αρκετά γρήγορα εγώ», απάντησε στο ερώτημα για τον θάνατο του πατέρα της. Και συμπλήρωσε: «Γιατί ο μπαμπάς μου έπαθε μια οικονομική καταστροφή όταν εγώ ήμουν πέντε ετών. Είχε μαγαζιά εστίασης στην Κόρινθο. Έγινε κάτι και τα έχασε όλα. Έτσι, όταν πάθαμε την οικονομική καταστροφή, αναγκαστήκαμε να φύγουμε ως οικογένεια από την Κόρινθο και να έρθουμε στην Αθήνα. Εκεί πήγα σχολείο. Ο μπαμπάς πάλεψε περίπου δύο χρόνια στην Αθήνα, δεν τα κατάφερε και αναγκάστηκε να φύγει στον Παναμά για δουλειά.

Εκεί ήταν αρκετοί συγγενείς μας κι έτσι μπόρεσε και ορθοπόδησε. Κάθε μήνα μας έστελνε χρήματα για να ζήσουμε. Όλο αυτό δεν ήταν τόσο ευχάριστο για μένα. Μου έλειπε πάρα πολύ από τη ζωή μου. Ερχόταν κάθε δύο τρία χρόνια στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολα χρόνια για μένα αυτά. Στην Ελλάδα επέστρεψε μόνιμα όταν εγώ ήμουν 20 ετών. Φαντάζεστε πόσο μεγάλη ήταν η έλλειψη του πατέρα από τη ζωή μου; Αργότερα αρρώστησε και τον έχασα».

Ερωτηθείσα η Ελένη Φιλίνη για το πώς αντιμετώπισε τον θάνατο του πατέρα της, είπε: «Έχασα τη μητέρα μου πριν από 13 χρόνια. Μέναμε πάντα μαζί, ήταν η καλύτερή μου φίλη. Μετά έπρεπε να ενηλικιωθώ, να σταθώ στα πόδια μου και να αντιμετωπίσω με άλλα μάτια τη ζωή. Όσο ζούσε η μητέρα μου, φρόντιζε για όλα εκείνη στο σπίτι, όσο εγώ ήμουν στη δουλειά μου. Μεγάλη απώλεια και αυτή στη ζωή μου. Ξέρεις τι είναι να μην ξανά ακούσεις ποτέ τη λέξη «παιδί μου» ή να μην ξανά πεις ποτέ «μαμά»; Αυτό αλλάζει όλο σου το είναι».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.