Good Job Nicky: Το ευχαριστώ στη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη – «Ήταν πολύ συγκινητικό»

June 28, 2023


Ο Good Job Nicky ευχαρίστησε δημόσια τη μητέρα του και μίλησε παράλληλα για το ενδεχόμενο να διαγωνίστειξανά για να συμμετάσχει στη EurovisionΣυνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «The 2night Show» του ΑΝΤ1 παραχώρησε ο Good Job NickyΚαλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε την Τρίτη 27/6 ο Good Job Nicky.Ο νεαρός καλλιτέχνης, μίλησε για το μέλλον του στο…


Ο Good Job Nicky ευχαρίστησε δημόσια τη μητέρα του και μίλησε παράλληλα για το ενδεχόμενο να διαγωνίστειξανά για να συμμετάσχει στη Eurovision

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή «The 2night Show» του ΑΝΤ1 παραχώρησε ο Good Job Nicky

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε την Τρίτη 27/6 ο Good Job Nicky.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, μίλησε για το μέλλον του στο τραγούδι, αναφέρθηκε στην μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη ενώ μίλησε και για την Eurovision, αποκαλύπτοντας αν η ιστορία αυτή τον έχει στεναχωρήσει.

«Είμαστε σε έναν καλό δρόμο γιατί και η παραγωγή μου είναι από το εξωτερικό. Χτίζουμε σιγά σιγά τα θεμέλια για να κάνουμε τα σωστά βήματα για το εξωτερικό. Δουλεύω και όπως μου έχει μάθει η μητέρα μου, σιγανά και ταπεινά.

Ελπίζω να πάψει να ισχύει αυτό που λένε ”Αυτό είναι για Ελλάδα”. Πρέπει να ακουστεί παντού! Πιστεύω με την 15αδα που έχω ετοιμάσει, νιώθω ότι ελπίζω να με ακούσει κάθε γωνιά του κόσμου. Έχω κάτι να προσφέρω», είπε αρχικά ο Good Job Nicky.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη αποκαλύπτοντας πως η πιο σημαντική συμβουλή που του έχει δώσει είναι να δουλεύει σεμνά και ταπεινά.

Και παράλληλα πρόσθεσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ”ευχαριστώ” γιατί όταν βγήκε η μαμά μου στην εκπομπή, βγήκε με το τραγούδι μου. Ήταν πολύ συγκινητικό! Ήταν ένας ”κύκλος” για το σπίτι μας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.