Γυμναστήριο γεμάτο αφίσες της, τεpάστιο σαλόνι, μαγική θέα: Αuτό είναι το σπίτι της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα

June 28, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας είναι από τα διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογέ…




Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας είναι από τα διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά τους.



Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, την Ηλέκτρα στην οποία και παραμένουν πλήρως αφοσιωμένοι. Συχνά τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο Γιώργος Λύρας μοιράζονται κάποιες στιγμές από την καθημερινότητά τους σε αναρτήσεις στα social media.

Να αναφέρουμε πως το ζευγάρι έχει στεγάσει την οικογένεια του σε ένα πολύ μοντέρνο και εντυπωσιακό σπίτι στα Νότια Προάστια. Όπως βλέπετε από τις σχετικές φωτογραφίες στο χώρο κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις, όπως το γκρι και το κρεμ, που δημιουργούν μια ηρεμία.

Λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν είναι η ξύλινη επένδυση στον τοίχο, το παιδικό δωμάτιο της Ηλέκτρας, το γuμναστήριο, αλλά και η εντυπωσιακή θέα από το μπαλκόνι.







Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.