Πηνελόπη Αναστασοπούλου – «Το γεγονός ότι έχουμε καταγγείλει αξιόποινες πράξεις, μας κάνει λίγο επικίνδυνες»

June 28, 2022


Πηνελόπη Αναστασοπούλου – «Το γεγονός ότι έχουμε καταγγείλει αξιόποινες πράξεις, μας κάνει λίγο επικίνδυνες»


«Οι προτάσεις στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή για μένα είναι αρκετά περιορισμένες. Νιώθω ότι το κομμάτι των καταγγελιών έχει συμβάλλει αρκετά σε αυτό. Δε ξέρω τι θα γίνει τηλεοπτικά, ελπίζω να κάνω κάτι που θα μου αρέσει πάρα πολύ.
Δεν είναι ότι στάθηκα δίπλα στα θύματα, έχω υπάρξει θύμα, έχουμε καταγγείλει κάποιους ανθρώπους. Το γεγονός ότι έχουμε καταγγείλει αξιόποινες πράξεις μας κάνει μάλλον λίγο επικίνδυνες. Επειδή είμαστε σε έναν χώρο που συμβαίνουν κατά καιρούς διάφορα πράγματα, νιώθω ότι ίσως θεωρούν ότι είμαστε αρκετά αυστηρές με οτιδήποτε μεμπτό μπορεί να γίνει και είναι αλήθεια αυτό. Αν συμβεί κάτι μπροστά μου, είτε έχει να κάνει με εμένα είτε με οποιονδήποτε άλλο, θα μπω μπροστά. Αυτό είναι μία πραγματικότητα. Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς και το πόσο έχει επηρεάσει τη δουλειά της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.