Η Katie Holmes είναι στα 44 πιο γuμνασμένη από ποτέ

June 26, 2023


Katie Holmes: Το κοριτσάκι που γνωρίσαμε πριν 20 χρόνια παραμένει στα 44 του χρόνια πιο fit από ποτέ.Αποφεύγει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις όμως όταν τις πραγματοποιεί πάντα ξεχωρίζει και εντυπωσιάζει. O λόγος για την 44χρονη Katie Holmes, η οποία απόλαυσε μια ξεχωριστή βραδιά τέχνης στο γκαλά the American Ballet Theatre όπου και απόλαυσε την πρεμιέρα της παράστασης Like Water for Chocolate του …


Katie Holmes: Το κοριτσάκι που γνωρίσαμε πριν 20 χρόνια παραμένει στα 44 του χρόνια πιο fit από ποτέ.

Αποφεύγει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις όμως όταν τις πραγματοποιεί πάντα ξεχωρίζει και εντυπωσιάζει. O λόγος για την 44χρονη Katie Holmes, η οποία απόλαυσε μια ξεχωριστή βραδιά τέχνης στο γκαλά the American Ballet Theatre όπου και απόλαυσε την πρεμιέρα της παράστασης Like Water for Chocolate του David Geffen Hall στο Lincoln Center το βράδυ της Πέμπτης 22/6/2023 στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.