Εκλογές 2023: Καρέ – καρέ η στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης «περνά» έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

June 26, 2023


Μετά την ομιλία του, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβιβάσθηκε στο αυτοκίνητό του, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του και να ξεκουραστεί. Όμως, η διαδρομή που επελέγη, είχε μία… έκπληξη.Οι πανηγυρισμοί στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς είχε ολοκληρωθεί. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την επίσημη τοποθέτησή του και στη συνέχεια, απηύθυνε και…


Μετά την ομιλία του, στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβιβάσθηκε στο αυτοκίνητό του, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του και να ξεκουραστεί. Όμως, η διαδρομή που επελέγη, είχε μία… έκπληξη.

Οι πανηγυρισμοί στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς είχε ολοκληρωθεί. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την επίσημη τοποθέτησή του και στη συνέχεια, απηύθυνε και χαιρετισμό στον κόσμο που βρισκόταν συγκεντρωμένος στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Στη συνέχεια, ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στο σπίτι του, για να ξεκουραστεί. Επιβιβάσθηκε στο αυτοκίνητό του και η αυτοκινητοπομπή ξεκίνησε για το σπίτι του, στο Κολωνάκι.

Η διαδρομή, ωστόσο, που επελέγη, πέρασε έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, γεγονός το οποίο δεν πέρασε ασχολίαστο από δημοσιογράφους, φωτογράφους και τεχνικούς που βρέθηκαν στο σημείο και μάλιστα, το αποθανάτισαν.

Ο κ. Μητσοτάκης, φθάνοντας στην οικεία του, βρήκε υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας να τού έχουν ετοιμάσει υποδοχή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.