Αποτελέσματα Εκλογών 2023 LIVE: Το υψηλότερο και το χαμηλότερο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ

June 26, 2023


Αποτελέσματα Εκλογών 2023 LIVE: Σταθερό στις επιδόσεις του το ΠΑΣΟΚ, σε σχέσεις με τις εκλογές του Μαΐου.Τα αποτελέσματα των εκλογών κατέταξαν το ΠΑΣΟΚ στην τρίτη θέση με ποσοστό 11,86% και 32 έδρες στη νέα Βουλή.Το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη παρέμεινε σταθερό σε σχέση με τον Μάιο, έχοντας το υψηλότερο ποσοστό του στο Ρέθυμνο, όπου συγκέντρωσε 25,73%.Το χαμηλότερο ποσοστό, το ΠΑΣΟΚ το έλαβε στην Α…


Αποτελέσματα Εκλογών 2023 LIVE: Σταθερό στις επιδόσεις του το ΠΑΣΟΚ, σε σχέσεις με τις εκλογές του Μαΐου.

Τα αποτελέσματα των εκλογών κατέταξαν το ΠΑΣΟΚ στην τρίτη θέση με ποσοστό 11,86% και 32 έδρες στη νέα Βουλή.

Το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη παρέμεινε σταθερό σε σχέση με τον Μάιο, έχοντας το υψηλότερο ποσοστό του στο Ρέθυμνο, όπου συγκέντρωσε 25,73%.

Το χαμηλότερο ποσοστό, το ΠΑΣΟΚ το έλαβε στην Α’ Πειραιώς με μόλις 6,70%. Αναφορικά με τις ψήφους αριθμητικά, οι περισσότερες ήταν στο Ηράκλειο με 34.941 ενώ οι λιγότερες ήταν στη Λευκάδα με μόλις 1.655.

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.