Ροδόπη – Οζγκιούρ Φερχάτ: Σεβόμαστε τη Συνθήκη της Λωζάνης

June 26, 2023


Με την ενσωμάτωση να φτάνει στο 97% ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 33,70% έναντι 28,77% της Νέας Δημοκρατίας στη Ροδόπη, όπου ήταν η μόνη περιφέρεια που είχε επικρατήσει στις εκλογές του Μαϊου και εκλέγοντας βουλευτή τον Οζγκιούρ Φερχάτ ο οποίος κατηγορήθηκε προεκλογικά ευθέως ως «εκλεκτός» του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής.Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ροδόπη, ενώ δεν απά…


Με την ενσωμάτωση να φτάνει στο 97% ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 33,70% έναντι 28,77% της Νέας Δημοκρατίας στη Ροδόπη, όπου ήταν η μόνη περιφέρεια που είχε επικρατήσει στις εκλογές του Μαϊου και εκλέγοντας βουλευτή τον Οζγκιούρ Φερχάτ ο οποίος κατηγορήθηκε προεκλογικά ευθέως ως «εκλεκτός» του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ροδόπη, ενώ δεν απάντησσε στα όσα του καταλόγισε προεκλογικά η Νέα Δημοκρατία για σχέση του με το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.

«Το αποτέλεσμα της Ροδόπης φανερώνει την προοπτική που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή. Το κόμμα μας σας έχει δώσει σαφείς απαντήσεις κεντρικά, έχει τοποθετηθεί ο πρόεδρός μας και στελέχη μας» δήλωσε.

Ερωτηθείς για το εάν σέβεται τη Συνθήκη της Λωζάνης που κάνει ξεκάθαρα λόγο για μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη είπε πως «βεβαίως και σεβόμαστε τη Συνθήκη της Λωζάνης. Ο Οζγκιούρ Φερχάτ έχει διατυπώσει πολλές φορές τις απόψεις του για ορισμένα θέματα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.