Αποτελέσματα Εκλογών 2023 LIVE: Πού πήραν το ψηλότερο ποσοστό οι Σπαρτιάτες

June 26, 2023


Αποτελέσματα Εκλογών 2023 LIVE: Το κόμμα «Σπαρτιάτες» αναδείχθηκε σε πέμπτη κοινοβουλευτική  δύναμη της χώρας.Το κόμμα «Σπαρτιάτες» ήταν η έκπληξη στα αποτελέσματα των εκλογών του 2023 καθώς εμφανίστηκε από το… πουθενά στις κάλπες του Ιουνίου, καταφέρνοντας να γίνει η 5η κοινοβουλευτική δύναμη της χώρας.Οι Σπαρτιάτες συγκέντρωσαν 4,67% και αυτό μεταφράζεται σε 12 έδρες στη νέα Βουλή. Το υψηλότερο …


Αποτελέσματα Εκλογών 2023 LIVE: Το κόμμα «Σπαρτιάτες» αναδείχθηκε σε πέμπτη κοινοβουλευτική  δύναμη της χώρας.

Το κόμμα «Σπαρτιάτες» ήταν η έκπληξη στα αποτελέσματα των εκλογών του 2023 καθώς εμφανίστηκε από το… πουθενά στις κάλπες του Ιουνίου, καταφέρνοντας να γίνει η 5η κοινοβουλευτική δύναμη της χώρας.

Οι Σπαρτιάτες συγκέντρωσαν 4,67% και αυτό μεταφράζεται σε 12 έδρες στη νέα Βουλή. Το υψηλότερο ποσοστό του κόμματος καταγράφηκε στη Β’ Δυτικής Αττικής με 7,58% ενώ το χαμηλότερο στο Λασίθι με 2,97%. Σε απόλυτο αριθμό ψήφων, η Α’ Θεσσαλονίκης ήταν η περιφέρεια που έδωσε στους Σπαρτιάτες 14.466 ψήφους.

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.