Μαρία Κίτσου για τις «Άγριες Μέλισσες»: «Το ξύλο ήταν αληθινό, μας πέταγαν κάτω και μας έδεναν»

June 25, 2023


Η Μαρία Κίτσου αναφέρθηκε στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες».Η Μαρία Κίτσου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες».Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής και ανέφερε πως ο πρώτος κύκλος της σειράς ήταν πιο ευχάριστος.«Η πρώτη ήταν ωραία με όλους αυτούς τους καυγάδες, τον δυναμισμό. Η δεύτερη σε…


Η Μαρία Κίτσου αναφέρθηκε στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η Μαρία Κίτσου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στη δεύτερη σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής και ανέφερε πως ο πρώτος κύκλος της σειράς ήταν πιο ευχάριστος.

«Η πρώτη ήταν ωραία με όλους αυτούς τους καυγάδες, τον δυναμισμό. Η δεύτερη σεζόν ήταν πιο δύσκολη με τις φυλακές, με τον Βόσκαρη, με τους βιασμούς. Το ζήσαμε ρεαλιστικά εμείς», είπε χαρακτηριστικά.

«Είχαμε πάει στο Δρομοκαΐτειο σε πτέρυγα που έχει κλείσει εδώ και δεκάδες χρόνια, δεν είχε καθαριστεί ποτέ. Υπήρχαν στενά κελιά ψυχοπαθών πολύ σοβαρών καταστάσεων, τους οποίους τους κλείδωναν. Κι εμείς ήμασταν μέσα σε αυτά τα κελιά», συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.