Φαίη Μαυραγάνη: Αποκαλύπτει την άγνωστη πρόταση για τηλεοπτική επανένωση με τον Νίκο Μάνεση

June 25, 2023


Η Φαίη Μαυραγάνη είχε μιλήσει για την επιτυχημένη διαδρομή της τηλεοπτικής της εκπομπής, τα νούμερα τηλεθέασης και την άγνωστη πρόταση για επανασύνδεση τηλεοπτική με τον σύζυγο της, Νίκο Μάνεση.Η Φαίη Μαυραγάνη σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha αναφέρθηκε στην επιτυχημένη διαδρομή της τηλεοπτικής της εκπομπής, τα νούμερα τ…


Η Φαίη Μαυραγάνη είχε μιλήσει για την επιτυχημένη διαδρομή της τηλεοπτικής της εκπομπής, τα νούμερα τηλεθέασης και την άγνωστη πρόταση για επανασύνδεση τηλεοπτική με τον σύζυγο της, Νίκο Μάνεση.

Η Φαίη Μαυραγάνη σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha αναφέρθηκε στην επιτυχημένη διαδρομή της τηλεοπτικής της εκπομπής, τα νούμερα τηλεθέασης και την άγνωστη πρόταση για επανασύνδεση τηλεοπτική με τον σύζυγο της, Νίκο Μάνεση.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Μαυραγάνη εξομολογήθηκε πως «αυτή η εκπομπή κλείνει 10 χρόνια. Όταν ξεκινήσαμε που δεν μας ήξερε κανείς και ήμασταν πολύ χαμηλά σε νούμερα, είχαμε μια έννοια για τα νούμερα αλλά ήταν πολύ χαμηλή. Στην πορεία που αρχίσαμε να ανεβαίνουμε και φτάσαμε για αρκετά χρόνια να είμαστε πρώτοι, κάποια στιγμή όταν κατεβαίναμε λίγο, ήταν αιτία για σύσκεψη! Αρχίζει και σου γίνεται όλο αυτό το πράγμα λίγο μανία, είναι καταπιεστικό και ενοχλητικό γιατί μπορεί να σου κάνει ζημιά και στο πως βγαίνεις».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.