Εριέττα Μανούρη: Σαν γενιά είχαμε τον φόβο του «μην κάνεις τηλεόραση», γιατί θα σε χαρακτηρίσουν

June 25, 2023


Όλα όσα δήλωσε η γνωστή ηθοποιός, Εριέττα Μανούρη, σε συνέντευξη που παραχώρησεΗ Εριέττα Μανούρη σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στον φόβο που είχε να κάνει τηλεόραση, τις ανασφάλειές της, αλλά και τις κριτικές που έχει δεχτεί.Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» κι αρχικά, δήλωσε: «Είχαμε κι εμείς σαν γενιά τον φόβο του “μην κάνεις τηλεόραση, γιατί θα σε χαρακτηρίσουν κάπ…


Όλα όσα δήλωσε η γνωστή ηθοποιός, Εριέττα Μανούρη, σε συνέντευξη που παραχώρησε

Η Εριέττα Μανούρη σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στον φόβο που είχε να κάνει τηλεόραση, τις ανασφάλειές της, αλλά και τις κριτικές που έχει δεχτεί.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» κι αρχικά, δήλωσε: «Είχαμε κι εμείς σαν γενιά τον φόβο του “μην κάνεις τηλεόραση, γιατί θα σε χαρακτηρίσουν κάπως”. Δηλαδή, καλλιεργείται στις σχολές κάπως αυτό».

«Νομίζω ότι υπάρχει ακόμα κι είναι λίγο “τζιζ” θέμα η τηλεόραση. Γίνονται όμως, πια πολύ καλές δουλειές καλλιτεχνικά στην τηλεόραση, οπότε δεν υπάρχει λόγος να έχεις ενοχές για αυτό. Κι εγώ είχα παλιά», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.