Νεφέλη Ορφανού: “Πώς γίνεται μια γυναίκα να ερωτευτεί μια άλλη; Σαν να ερωτευτώ τη γάτα μου. Δεν είναι φυσιολογικό”

June 25, 2023


Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε η Νεφέλη Ορφανού. Η ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και το Pride.Η Νεφέλη Ορφανού, αν και ανέφερε ότι έχει «πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους», επισήμανε ότι «δεν καταλαβαίνω πως μια γυναίκα μπορεί να δει μια άλλη γυναίκα και την ερωτευτεί. Είναι σαν να ερωτευτώ τη γάτα μου».Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ξανά τον Πέτρο Φ…


Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε η Νεφέλη Ορφανού. Η ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και το Pride.

Η Νεφέλη Ορφανού, αν και ανέφερε ότι έχει «πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους», επισήμανε ότι «δεν καταλαβαίνω πως μια γυναίκα μπορεί να δει μια άλλη γυναίκα και την ερωτευτεί. Είναι σαν να ερωτευτώ τη γάτα μου».

Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ξανά τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ για τους Έλληνες είπε πως «επειδή βράζει το αίμα τους, γίνονται λίγο πιο επιθετικοί, μπορεί να σε αρπάξουν και να σε φιλήσουν, δεν σε σκοτώνουν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.