Τριαντάφυλλος για Σάκη Κατσούλη: Δεν θέλω καμία σχέση μαζί του

June 25, 2023


«Όταν ήμασταν με τον Σάκη και την παρέα του στο μαγαζί του, του έλεγα “μακριά από τους Amigos”», είπε ο ΤριαντάφυλλοςΟ Τριαντάφυλλος σχολίασε τις δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια και τοποθετήθηκε σχετικά με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου και τις σχέσεις του με τον Σάκη Κατσούλη.Ο Τάκης Καραγκούνιας είχε δηλώσει για την αποχώρηση του Βασάλου: «Δεν το περίμενα να αποχωρήσει, ήταν μία άσχημη έκπ…


«Όταν ήμασταν με τον Σάκη και την παρέα του στο μαγαζί του, του έλεγα “μακριά από τους Amigos”», είπε ο Τριαντάφυλλος

Ο Τριαντάφυλλος σχολίασε τις δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια και τοποθετήθηκε σχετικά με την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου και τις σχέσεις του με τον Σάκη Κατσούλη.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είχε δηλώσει για την αποχώρηση του Βασάλου: «Δεν το περίμενα να αποχωρήσει, ήταν μία άσχημη έκπληξη για μένα. Μπορεί να μην ήταν καλός παίκτης αγωνιστικά, αλλά νομίζω ότι του άξιζε να είναι στον τελικό. Δεν ξέρω όμως, τι έγινε τώρα με τη συσπείρωση στην 24ωρη ψηψοφορία».

Επιπλέον, είχε μιλήσει για τον Τριαντάφυλλο. «Τον αγαπώ τον Τριαντάφυλλο, όμως πολλές φορές φτάνει στα άκρα. Κάποια στιγμή είχα ακούσει ότι ο Ντάφυ θα είναι ο κουμπάρος των Κατσούλη-Ρουμελιώτη, αλλά τώρα τελευταία έμαθα ότι δεν θέλει να τον βλέπει», είχε πει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.