Η Αναστασία έκανε μια αποκάλυψη για τις Μέλισσες

June 24, 2023


Η Αναστασία αυτό το καλοκαίρι θα κάνει συναυλίες σε όλη τη χώρα με τις ΜΕΛΙSSES και η αρχή στο Θέατρο Πέτρας ήταν παραπάνω από εκρηκτική.H Aναστασία 1,5 χρόνο μετά το viral ξεκίνημά της στη δισκογραφία με τις «Αμαρτίες» και μετά από 3 MAD Video Music Awards, ένα πέρσι στο ξεκίνημά της ως η Καλύτερη Πρωτοεμφανιζόμενη και δύο από την φετινή απονομή (Τραγούδι της Χρονιάς & Καλύτερο Λαϊκό Χορευτικ…


Η Αναστασία αυτό το καλοκαίρι θα κάνει συναυλίες σε όλη τη χώρα με τις ΜΕΛΙSSES και η αρχή στο Θέατρο Πέτρας ήταν παραπάνω από εκρηκτική.

H Aναστασία 1,5 χρόνο μετά το viral ξεκίνημά της στη δισκογραφία με τις «Αμαρτίες» και μετά από 3 MAD Video Music Awards, ένα πέρσι στο ξεκίνημά της ως η Καλύτερη Πρωτοεμφανιζόμενη και δύο από την φετινή απονομή (Τραγούδι της Χρονιάς & Καλύτερο Λαϊκό Χορευτικό Single) συνεχίζει την ανοδική της πορεία αυτή τη φορά συμμετέχοντας ως special guest σε κάποιες από τις συναυλίες που θα κάνουν οι ΜΕΛΙSSES αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα στο Teen.Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.