“Μπορεί μια μέρα να τον χάσουμε“ λέει συνάδελφος του Τομ Κρουζ για τα ριψοκίνδυνα κασκαντεριλίκια

June 24, 2023


Το γεγονός ότι με κάθε stunt που εκτελεί ο Τομ Κρουζ αψηφά το θάνατο σε κάθε μια από τις ταινίες Mission Impossible αντικατοπτρίζεται και στους συμπρωταγωνιστές του. Αυτή την ανησυχία εξέφρασε ο συμπρωταγωνιστής του Simon Pegg στις “Επικίνδυνες Αποστολές” όπου υποδύεται τον Benji, που είναι ο tech expert της ομάδας πρακτόρων του Ethan Hunt. Διαβάστε περισσότερα εδώ


Το γεγονός ότι με κάθε stunt που εκτελεί ο Τομ Κρουζ αψηφά το θάνατο σε κάθε μια από τις ταινίες Mission Impossible αντικατοπτρίζεται και στους συμπρωταγωνιστές του.

 

Αυτή την ανησυχία εξέφρασε ο συμπρωταγωνιστής του Simon Pegg στις “Επικίνδυνες Αποστολές” όπου υποδύεται τον Benji, που είναι ο tech expert της ομάδας πρακτόρων του Ethan Hunt.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.