Δύσκολες ώρες για τον Θανάση Αντετοκούνμπο: Στο νοσοκομείο η κόρη του με υψηλό πυρετό και σπασμούς

June 24, 2023


Δύσκολες ώρες διανύει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, καθώς η κόρη του βρίσκεται στο νοσοκομείο, αφού παρουσίασε σπασμούς από υψηλό πυρετό.Άμεσα ο γνωστός μπασκετμπολίστας και αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετέφερε το 2χρονο παιδί του στο Αγλαΐα Κυριακού. Εκεί οι γιατροί προχώρησαν σε εισαγωγή του μικρού κοριτσιού προκειμένου να αντιμετωπίσουν οι πυρετικοί σπασμοί αλλά και για να έχουν υπό παρακολούθη…


Δύσκολες ώρες διανύει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, καθώς η κόρη του βρίσκεται στο νοσοκομείο, αφού παρουσίασε σπασμούς από υψηλό πυρετό.

Άμεσα ο γνωστός μπασκετμπολίστας και αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετέφερε το 2χρονο παιδί του στο Αγλαΐα Κυριακού. Εκεί οι γιατροί προχώρησαν σε εισαγωγή του μικρού κοριτσιού προκειμένου να αντιμετωπίσουν οι πυρετικοί σπασμοί αλλά και για να έχουν υπό παρακολούθηση το παιδί.

Στο πλευρό της μικρής αλλά και του αδερφού του βρέθηκε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος επισκέφθηκε την ανιψιά του που νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.