Το απόλυτο κορμί: H Γαία Μερκούρη απογείωσε το μαγιό της Σοφίας Καρβέλα με το εξαιρετικά γuμνασμένο σώμα της

June 24, 2023


Τα μπάνια στη θάλασσα έχει ξεκινήσει η Γαία Μερκούρη, η οποία πόζαρε μάλιστα φορώντας το μαύρο μπικίνι της.Η 19χρονη είναι κόρη της Δωροθέας Μερκούρη και ασχολείται με το μόντελινγκ.Πρόσφατα, παρευρέθηκε στην παρουσίαση της συλλογής Sofia Karvela X MEYIA, που πραγματοποιήθηκε στο Island. Εκεί, η Γαία Μερκούρη φόρεσε ένα μπλε μεταλιζέ μπικίνι ως τοπ και φωτογραφήθηκε με τη Σοφία Καρβέλα.Στις νέες φ…


Τα μπάνια στη θάλασσα έχει ξεκινήσει η Γαία Μερκούρη, η οποία πόζαρε μάλιστα φορώντας το μαύρο μπικίνι της.

Η 19χρονη είναι κόρη της Δωροθέας Μερκούρη και ασχολείται με το μόντελινγκ.

Πρόσφατα, παρευρέθηκε στην παρουσίαση της συλλογής Sofia Karvela X MEYIA, που πραγματοποιήθηκε στο Island. Εκεί, η Γαία Μερκούρη φόρεσε ένα μπλε μεταλιζέ μπικίνι ως τοπ και φωτογραφήθηκε με τη Σοφία Καρβέλα.

Στις νέες φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram, ποζάρει με ένα πολύ στιλάτο μπικίνι με μπούστο με έναν ώμο από την ίδια συλλογή.

Πρόκειται για ένα μαύρο μπικίνι που έχει έναν ώμο και δένει στο πλάι, το ίδιο και το σλιπ του σετ της.

Φυσικά, όλοι παρατήρησαν το εξαιρετικά γuμνασμένο σώμα της και το απέραντο γαλάζιο πίσω της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.