Σωτήρης Κοντιζάς: Σπάνια εμφάνιση με τη σύζυγό και την κόρη τους

June 23, 2023


Ο Σωτήρης Κοντιζάς, μακριά από τηλεοπτικά πλατό και μαγειρικές κουζίνες, είναι ένας παραδοσιακός οικογενειάρχης που δεν κάνει και πολύ μακριά από την οικογένειά του. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα τον εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τη σύζυγό του Δέσποινα και τη μεγαλύτερη κόρη τους, Αριάννα Τσιχίρο που οι περισσότεροι λένε πως μοιάζει πολλοί στον μπαμπά της. Διαβάστε περισσότερα εδώ


Ο Σωτήρης Κοντιζάς, μακριά από τηλεοπτικά πλατό και μαγειρικές κουζίνες, είναι ένας παραδοσιακός οικογενειάρχης που δεν κάνει και πολύ μακριά από την οικογένειά του. 

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα τον εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τη σύζυγό του Δέσποινα και τη μεγαλύτερη κόρη τους, Αριάννα Τσιχίρο που οι περισσότεροι λένε πως μοιάζει πολλοί στον μπαμπά της.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.