Έλενα Παπαρίζου: Διέρρευσε ολόκληρο το σοκαpιστικό βίντεο που τρέχει έντpομη να γλιτώσει από τις… μπουνιές

June 23, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο από τα χθεσινά MAD Video Music Awards, όπου η Έλενα Παπαρίζου προσπαθεί να γλυτώσει από τις σκηνές βίας …




Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο από τα χθεσινά MAD Video Music Awards, όπου η Έλενα Παπαρίζου προσπαθεί να γλυτώσει από τις σκηνές βίας που εκτυλίχθηκαν στις θέσεις των επισήμων ανάμεσα στους τράπερ.



Πληροφορίες μέχρι στιγμής αναφέρουν πως οι τράπερ ήρθαν στα χέρια δύο φορές κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, η οποία και χρειάστηκε να διακοπεί δύο φορές. Ωστόσο τη δεύτερη φορά, την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα βράβευε την Έλενα Παπαρίζου σημειώθηκαν απίστευτες σκηνές βίας, απ’ όπου και η τραγουδίστρια φυγαδεύτηκε και τελικώς αποχώρησε από τη διοργάνωση, χωρίς να πραγματοποιήσει το act της.

Σε βίντεο που καταγράφεται καρέ-καρέ και έδειξε το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή «Πρωινό» φαίνεται η στιγμή που ανακοινώνεται πως η τραγουδίστρια κερδίζει το βραβείο και αρχίζει και ο έντονος τσακωμός. Η Παπαρίζου τρομοκρατημένη δεν ανεβαίνει στην σκηνή να παραλάβει ποτέ το βραβείο και  και πηδώντας τα καθίσματα, προσπάθησε να προστατευτεί και να φύγει από το σημείο.



Σύμφωνα και με όσα μετέδωσε η Δανάη Μπάρκα η Παπαρίζου κατά τη διάρκεια της συμπλοκής είχε αγκαλιάσει τις δύο τραγουδίστριες με τις οποίες θα εμφανιζόταν επί σκηνής, τη Joanne -κόρη του τηλεοπτικού Καραπάνου του «Σασμού»- και τη Marseaux, για να τις προστατεύσει.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.