Έλενα Παπαρίζου: Απαντάει 1η φορά μετά το απίστεuτο περιστατικό και το ξύλο στα MAD, τι είπε ο δικηγόρος της

June 23, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Έλενα Παπαρίζου: Για το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα Mad Video Music Awards τοποθετήθηκε δημόσια ο δικηγόρος της δημοφιλ…




Έλενα Παπαρίζου: Για το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα Mad Video Music Awards τοποθετήθηκε δημόσια ο δικηγόρος της δημοφιλούς τραγουδίστριας.



Συγκεκριμένα υπενθυμίζουμε πως την στιγμή που η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα βράβευε την τραγουδίστρια, σημειώθηκαν απίστευτες εικόνες βίας ανάμεσα σε τράπερ στις θέσεις των επισήμων μπροστά από το stage, απ’ όπου και η ερμηνεύτρια φυγαδεύτηκε και εντέλει αποχώρησε απογοητευμένη από τη μουσική διοργάνωση, χωρίς να κάνει το act της.

Ο δικηγόρος της τραγουδίστριας μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και πήρε θέση, λέγοντας: «Το περαστικό που συνέβη είναι πολύ λυπηρό, για αυτό και η Έλενα Παπαρίζου αποχώρησε. Δεν θα καταθέσει μήνυση», ξεκαθάρισε ο Χρήστος Μήλιος, βάζοντας τέλος στην φημολογία ότι επρόκειτο να καταθέσει μήνυση λόγω σωματικής βλάβης και εξύβρισης.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.