Παύλος Μαρινάκης: Μένει Γραμματέας με στόχο τις Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές

June 22, 2023


Δεν θα υπουργοποιηθεί ο Παύλος Μαρινάκης γιατί ο πρόεδρος της ΝΔ τον θέλει στην πρώτη γραμμή μάχηςΔεν πρόκειται να μετακινηθεί σε κυβερνητικό πόστο ο Γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro.gr, μετά τις εκλογές της 21ης Μαίου κράτησε σοβαρή στάση και σε αντίθεση με στελέχη του κόμματός του, δεν διέρρευσε ότι θα υπουργοποιηθεί παραμένοντας πιστός στον στόχο που έχει θ…


Δεν θα υπουργοποιηθεί ο Παύλος Μαρινάκης γιατί ο πρόεδρος της ΝΔ τον θέλει στην πρώτη γραμμή μάχης

Δεν πρόκειται να μετακινηθεί σε κυβερνητικό πόστο ο Γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro.gr, μετά τις εκλογές της 21ης Μαίου κράτησε σοβαρή στάση και σε αντίθεση με στελέχη του κόμματός του, δεν διέρρευσε ότι θα υπουργοποιηθεί παραμένοντας πιστός στον στόχο που έχει θέσει ο Κ. Μητσοτάκης.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Π. Μαρινάκης δεν πρόκειται να υπουργοποιηθεί. Θα παραμείνει Γραμματέας γιατί τον Οκτώβριο θα διεξαχθούν οι περιφερειακές και δημοτικές εκλογές και ο πρόεδρος της ΝΔ τον θέλει μπροστάρη στην αυτοδιοικητική μάχη που θα δώσει η παράταξή του σε όλη την Ελλάδα.

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.