Δώρα Χρυσικού για την περιπέτεια με τον καρκίνο: «Είμαι ευγνώμων που είμαι γερή»

June 22, 2023


Η ηθοποιός εξήγησε πόσο ευγνώμων νιώθει για τη «ζωή που κέρδισε» μετά την περιπέτειά της με τον καρκίνο.Η Δώρα Χρυσικού έκανε μια νέα ανάρτηση, στην οποία εξηγεί πόσο ευγνώμων νιώθει για τη «ζωή που κέρδισε» μετά την περιπέτειά της με τον καρκίνο.Η ηθοποιός αποκάλυψε πως θα παίζει πλέον, με το φυσικό, σγουρό της μαλλί και όχι με αυτό που είχε έως τώρα στη σειρά.Όπως αναφέρει στην ανάρτηση που έκαν…


Η ηθοποιός εξήγησε πόσο ευγνώμων νιώθει για τη «ζωή που κέρδισε» μετά την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

Η Δώρα Χρυσικού έκανε μια νέα ανάρτηση, στην οποία εξηγεί πόσο ευγνώμων νιώθει για τη «ζωή που κέρδισε» μετά την περιπέτειά της με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως θα παίζει πλέον, με το φυσικό, σγουρό της μαλλί και όχι με αυτό που είχε έως τώρα στη σειρά.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για εκείνη, αυτό είναι μια υπενθύμιση της δύναμής της, στον αγώνα με τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το «Θανάσιμα και Αγνά», όπου συμμετείχε στο παρελθόν κι έγραψε ένα κείμενο για τη σημασία που έχει για εκείνη να εμφανίζεται με τα πραγματικά της μαλλιά.

«Από σήμερα λοιπόν στη σειρά θα παίζω με τα φυσικά μου μαλλιά. Για μένα αυτή η αλλαγή σηματοδοτεί πολλά περισσότερα από μια αλλαγή στην εμφάνιση. Είναι η υπενθύμιση της ίδιας της ζωής, του χρόνου που πέρασε από τη νόσο, κάθε χιλιοστό αυτού του νέου μαλλιού είναι δευτερόλεπτα από τη νέα ζωή που κέρδισα. Είμαι ευγνώμων που είμαι γερή και που μπορώ να δουλεύω σε κάτι που αγαπώ. Ευγνώμων και για τους συνεργάτες μου, που τόσο πολύ μου στάθηκαν . Με αγάπη και κατανόηση. Συνεχίζουμε…», έγραψε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.