Νάσος Παπαργυρόπουλος: Παραλίγο να με απαγάγουν στην Ινδία

June 22, 2023


Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησε και για το SurvivorΟ Νάσος Παπαργυρόπουλος αναφέρθηκε στο νέο του μαγαζί στη Σκόπελο, το Survivor All Star, αλλά και τον πατέρα του. Μιλώντας στο «Super Κατερίνα», ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ανέφερε: «Έχω μεγαλώσει σε επιχειρηματική οικογένεια, οπότε ήθελα να κάνω ένα επιχειρηματικό βήμα. Δεν μπορούσα να ρισκάρω να είμαι σε μια θεατρική παράσταση που δεν θα μπορούσα να …


Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησε και για το Survivor

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αναφέρθηκε στο νέο του μαγαζί στη Σκόπελο, το Survivor All Star, αλλά και τον πατέρα του. Μιλώντας στο «Super Κατερίνα», ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ανέφερε: «Έχω μεγαλώσει σε επιχειρηματική οικογένεια, οπότε ήθελα να κάνω ένα επιχειρηματικό βήμα. Δεν μπορούσα να ρισκάρω να είμαι σε μια θεατρική παράσταση που δεν θα μπορούσα να λείψω μια μέρα. Προτάσεις τηλεοπτικές μου έχουν γίνει».

Στη συνέχεια ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησε και για το Survivor. «Δεν θα με επέλεγαν ξανά, γιατί δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να τσακώνομαι με συμπαίκτες μου. Όλοι προσπαθούσαμε να βρούμε φαγητό, έχουμε φάει κι αποφάγια από σκύλο, κάτι ξινισμένα μακαρόνια και κρέατα. Τα πλύναμε στη θάλασσα και τα φάγαμε».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είπε: «Είμαι ανοιχτός στα πάντα, απλά δεν επιδιώκω πράγματα. Είμαι “πολιορκημένος” από υποχρεώσεις».

Ακόμη, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αναφέρθηκε και στην απαγωγή, θύμα της οποίας έπεσε σε ταξίδι του στην Ινδία. «Ήταν όλο προσχεδιασμένο, από το μέρος που θα πήγαινες, από τον ταξιτζή που θα σε οδηγούσε, από κάποιον που θα σου έλεγε ότι πας λάθος, θα βρισκόσουν σε ένα τουριστικό γραφείο που δεν θα ήταν τουριστικό γραφείο. Κατάλαβα ότι πάει να γίνει έτσι, όταν μου είπαν για κάποιους προορισμούς στη βόρεια Ινδία, στα σύνορα με το Πακιστάν, οι οποίοι εγώ ήξερα ότι εκείνη την περίοδο είναι κλειστά, γιατί έχει πάρα πολύ χιονόπτωση. Κάπως έτσι γλίτωσα. Έχει περίπου 4 χρόνια περίπου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.