Μαρία Ιωαννίδου: «Έχω οικονομικά προβλήματα, βρίσκομαι στην δυσκολότερη φάση της ζωής μου»

June 22, 2023


Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα H Μαρία Ιωαννίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Breakfast at star, είπε ότι βρίσκεται σε μια από τις δύσκολες περιόδους της ζωής της αφού πέραν του ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, προέκυψε και σοβαρό πρόβλημα υγείας στον σύντροφός της.Μεταξύ αυτών, μιλά και για τον φημ…


Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτό το διάστημα 

H Μαρία Ιωαννίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Breakfast at star, είπε ότι βρίσκεται σε μια από τις δύσκολες περιόδους της ζωής της αφού πέραν του ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, προέκυψε και σοβαρό πρόβλημα υγείας στον σύντροφός της.

Μεταξύ αυτών, μιλά και για τον φημολογούμενο πλειστηριασμό του σπιτιού της αλλά και για το πόσο θετική είναι όσον αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις.

«Από τις δυσκολότερες φάσεις της ζωής μου, έχω προβλήματα με τα οικονομικά μου γιατί τύχανε κάποιες ατυχίες, με το σπίτι κι αυτά έκανα κάτι βλακείες θα τις διορθώσω, διορθώνονται. Είναι αυτή η παλιά ιστορία με το θέμα της σχολής που είχα αυτή την δήθεν φίλη η οποία με έκλεψε κανονικά. Υπέγραφε ότι αγόραζε, ακόμα και σε ταξί να έμπαινε, ως Ιωαννίδου. Αυτό είναι ακόμα μηνύσιμο. Δεν ξέρω κάποια στιγμή, μπορεί να συμβεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.