Δρακόπουλος – Έχουμε φτάσει στο αντίθετο άκρο να μην μπορούμε να κάνουμε ούτε φλερτ

June 22, 2023


Ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Δρακοπουλος, «κάθισε» στο καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογου και μίλησε για όλα!Λίγο πριν ξεκινήσει η περιοδεία της παράστασης «Μέχρι τελικής πτώσεως» μίλησε ο Γιάννης Δρακόπουλος στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.Το #metoo βοήθησε τον καλλιτεχνικό χώρο στο να γίνουν οι συνθήκες εργασίας καλύτερες;Ήρθατε αντιμέτωπος με κακοποιητικές συμπεριφορές;Ναι,…


Ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Δρακοπουλος, «κάθισε» στο καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογου και μίλησε για όλα!

Λίγο πριν ξεκινήσει η περιοδεία της παράστασης «Μέχρι τελικής πτώσεως» μίλησε ο Γιάννης Δρακόπουλος στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

Το #metoo βοήθησε τον καλλιτεχνικό χώρο στο να γίνουν οι συνθήκες εργασίας καλύτερες;

  • Νομίζω βοήθησε. Υπάρχουν και από την άλλη κάποιες υπερβολές, αλλά προτιμώ να υπάρχουν υπερβολές παρά αυτό που υπήρχε. Έχουμε φτάσει στο αντίθετο άκρο να μην μπορούμε να κάνουμε ούτε ένα φλερτ, φοβούμενοι ότι μπορεί να γίνει μια καταγγελία ή οτιδήποτε. Αν όμως στην παρούσα φάση, αυτός είναι ο μόνος τρόπος να μην συμβαίνουν αυτά που συνέβαιναν, τότε το προτιμώ. Ελπίζω στην πορεία να καταφέρουμε να βρούμε το μέτρο.

Ήρθατε αντιμέτωπος με κακοποιητικές συμπεριφορές;

Ναι, έχω αντιμετωπίσει. Ο χώρος μας έχει ιδιαίτερες προσωπικότητες, αλλά και γενικότερα υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να οδηγηθούν σε ακρότητες. Δεν αποχώρησα από καμία δουλειά, γιατί μέχρι στιγμής έχω τον τρόπο να βάζω τα πράγματα στη θέση τους.

Τα όσα ακούστηκαν ήταν σοκ για εσάς;

Λίγο πολύ όλοι κάποια πράγματα τα γνωρίζαμε, αλλά όχι στον βαθμό που τελικά αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Κάποια πράγματα δεν κρύβονται, υπήρχαν σαν φήμες και σαν κουτσομπολιά και ακόμη υπάρχουν.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.