SLEEP AWARDS 2023: Το καλύτερο στρώμα εξωτερικού χώρου

June 22, 2023


GOLD διάκριση για την εταιρεία ΑφροκοπτικήΧρυσό βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία ΑΦΡΟΚΟΠΤΙΚΗ για το καλύτερο στρώμα εξωτερικού χώρου. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός και πρέπει να συνοδεύεται με άνεση και πολυτέλεια. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει η εταιρεία ΑΦΡΟΚΟΠΤΙΚΗ συστήνοντας μας ένα στρώμα εξωτερικού χώρου που πρέπει να δοκιμάσεις!​Η εταιρεία με ιδρυτή τον Γεώργιο Μαυρομιχάλη Μιχαηλίδη μετράει…


GOLD διάκριση για την εταιρεία Αφροκοπτική

Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία ΑΦΡΟΚΟΠΤΙΚΗ για το καλύτερο στρώμα εξωτερικού χώρου. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός και πρέπει να συνοδεύεται με άνεση και πολυτέλεια. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει η εταιρεία ΑΦΡΟΚΟΠΤΙΚΗ συστήνοντας μας ένα στρώμα εξωτερικού χώρου που πρέπει να δοκιμάσεις!

​Η εταιρεία με ιδρυτή τον Γεώργιο Μαυρομιχάλη Μιχαηλίδη μετράει 58 χρόνια στον χώρο των στρωμάτων. Ξεκίνησε την εμπορία αφρωδών προϊόντων – αφρολέξ και επίπλων το 1965. Από το 1985 ανέπτυξε το κομμάτι των προϊόντων ύπνου, υφασμάτων, μαξιλαριών και υλικών ταπετσαρίας, σε χονδρική και λιανική πώληση με μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και υλικών. Η εταιρεία αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και συνεχίζει να εξελίσσεται με καινοτόμα προϊόντα.

​Μέσα από την αφοσίωση στον πελάτη, η εταιρεία ΑΦΡΟΚΟΠΤΙΚΗ επενδύει χρόνο και ενέργεια στην καλύτερη εξυπηρέτηση με καινοτόμα προϊόντα. Η τακτική έρευνα αγοράς, ο προσεκτικός σχεδιασμός, ο συντονισμός και η συνεχής επικοινωνία είναι μερικές από τις αξίες που διέπουν την εταιρεία και την κάνουν να ξεχωρίζει. Η εταιρεία ακούει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών της και εργάζεται ενεργά για να τις ικανοποιήσει. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μια επίσκεψη στο κατάστημα ή μια διαδικτυακή αγορά, οι πελάτες αισθάνονται καθημερινά σημαντικοί.

Η ΑΦΡΟΚΟΠΤΙΚΗ αποτελεί την καλύτερη επιλογή καθώς αντιπροσωπεύει έναν τρόπο ζωής και μια φιλοσοφία που ενισχύει την ποιότητα του ύπνου και προάγει την ευεξία του ανθρώπου. Η εταιρεία παραμένοντας πιστή στις αξίες της εξελίσσεται συνεχώς και υπόσχεται νέα καινοτόμα προϊόντα που θα φέρουν την επανάσταση στον χώρο των στρωμάτων!

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.