Η Novibet υποστήριξε το Make-A-Wish Ελλάδος για την εκπλήρωση 9 ευχών παιδιών

June 22, 2023


Η «Συμμαχίας Αγάπης» της Novibet με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης, συνέδραμε ουσιαστικά στην πραγματοποίηση των επιθυμιών 9 «μαχητών», ώστε να συνεχίζουν να ονειρεύονται και να αγωνίζονται.Το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart της Novibet υποστήριξε τον οργανισμό Make-A-Wish Ελλάδος ο οποίος εκπλήρωσε εντός του έτους 9 ευχές παιδιών που δίνουν τον δικό τους αγώνα ζωής. Η «Συμμαχίας…


Η «Συμμαχίας Αγάπης» της Novibet με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης, συνέδραμε ουσιαστικά στην πραγματοποίηση των επιθυμιών 9 «μαχητών», ώστε να συνεχίζουν να ονειρεύονται και να αγωνίζονται.

Το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart της Novibet υποστήριξε τον οργανισμό Make-A-Wish Ελλάδος ο οποίος εκπλήρωσε εντός του έτους 9 ευχές παιδιών που δίνουν τον δικό τους αγώνα ζωής. Η «Συμμαχίας Αγάπης» της Novibet με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης, συνέδραμε ουσιαστικά στην πραγματοποίηση των επιθυμιών 9 «μαχητών», ώστε να συνεχίζουν να ονειρεύονται και να αγωνίζονται.

Οι «μαχητές», η Εφραιμία- Θεώνη, ο Ρινίλντ, η Ελένη, η Μελίτα, ο Χρήστος, ο Μιχαήλ, ο Άγγελος- Ιωάννης, ο Όσμαν και ο Βασίλης, βίωσαν την εκπλήρωση των ευχών τους, σαν μια εμπειρία ζωής, η οποία θα τους δώσει δύναμη να συνεχίσουν τον αγώνα τους.

Η 7χρονη Εφραιμία – Θεώνη, ο 12χρονος Ρινίλντ και η 9χρονη Ελένη είχαν ένα κοινό όνειρο: μεγαλύτερη κινητική αυτονομία, από ένα αμαξίδιο που θα διευκόλυνε την καθημερινότητά τους. Η «Συμμαχία Αγάπης» υιοθέτησε τις ευχές τους και από τον περασμένο Φεβρουάριο έχουν αποκτήσει το αμαξίδιο που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής τους. Όπως ανέφερε η εθελόντρια του οργανισμού: «το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών είναι η καλύτερη επιβεβαίωση της επιτυχίας αυτής της πράξης».

Αντίστοιχα, το Μάρτιο εκπληρώθηκαν ακόμα 3 ευχές: αυτή της Μελίτας, του Χρήστου και του Μιχαήλ. Η Μελίτα ευχήθηκε να αποκτήσει έναν τετράποδο φίλο και έχοντας συντροφιά τις δύο καλύτερες φίλες της και τις νεράιδες του Μake-A-Wish Ελλάδος, αφού έπαιξαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, γνώρισε το νέο μέλος της οικογένειάς της, την Lucy όπως την ονόμασε. Για τον 8χρονο Χρήστο η εκπλήρωση της ευχής του, ήταν να αποκτήσει καινούργια ποδοσφαιρικά ρούχα, μια μπάλα και να γίνει ποδοσφαιριστής! Η μητέρα του επιβεβαίωσε την χαρά που είχε ο Χρήστος, «μας παραλάβατε με ανάμεικτα συναισθήματα και μας παραδώσατε πιο ευτυχείς και πιο δυνατούς από ποτέ». Η εκπλήρωση της ευχής του 13χρονου Μιχαήλ ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, που πραγματοποιήθηκε στην 116 Πτέρυγα Μάχης κοντά στον Άραξο. Ο διοικητής και οι ιπτάμενοι της Μοίρας, περίμεναν τον Μιχαήλ, για να μπει στο πιλοτήριο και να δοκιμάσει τον προσομοιωτή πτήσης! Ο Μιχαήλ έζησε μια εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις αναμνήσεις του!

Η πρωτοβουλία Giant Heart της Novibet ολοκλήρωσε τη δράση της στα τέλη Μαΐου, όπου και εκπληρώθηκαν ακόμα 3 ευχές, χαρίζοντας χαμόγελα δύναμης και αισιοδοξίας! Ο Άγγελος- Ιωάννης είναι πλέον τερματοφύλακας στο δικό του ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο, που θα μπορεί να παίζει με ασφάλεια ώστε να μην τραυματίζεται. Την ημέρα της ευχής του, μαζί με τα αδέρφια του, έπαιξε το πιο ξεχωριστό ματς, που το βαθμολόγησε με άριστα, 10 στα 10!

Για τον Βασίλη, που αγαπάει και αυτός το ποδόσφαιρο, οι νεράιδες του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος ετοίμασαν ένα μοναδικό αγώνα, με έπαθλο τον υπολογιστή που ήθελε, κάνοντάς τον, να χαμογελάσει ξανά! Τέλος, για τον Οσμάν οργανώθηκε μια όμορφη γιορτή για τα εγκαίνια του νέου του δωματίου, δίνοντας του την ευκαιρία να ονειρεύεται ξανά σε ένα δικό του χώρο!

Οι 9 ευχές που υιοθετήθηκαν από το Giant Heart, δεν είναι απλά ευχές, αλλά ένα αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού προς τη θεραπεία κάθε παιδιού με σοβαρή ασθένεια. «Είναι πολλά παραπάνω. Είναι μια αφορμή για μια μέρα χαράς, είναι ένα ταξίδι που βοηθάει το παιδί να νιώσει καλύτερα καθώς πρόκειται για τη βαθύτερη και πιο ουσιαστική του ευχή. Η εκπλήρωσή της ευχής βοηθάει στο να καλυτερεύσουν οι συνθήκες της ζωής του παιδιού, ενώ αρκετές φορές συμβάλλει θετικά και στην κατάσταση της υγείας του. Δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι φως στο σκοτάδι. Είναι δύναμη. Είναι ελπίδα. Είναι ζωή», όπως πολύ χαρακτηριστικά περιέγραψε η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish Ελλάδος.

Το ταξίδι του Giant Heart, έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια, με στόχο την ουσιαστική υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ενισχύοντας φορείς, οργανισμούς και τοπικές κοινότητες και παρέχοντας ουσιαστικό έργο προσφοράς,έχοντας ως πρεσβευτές τον «Greek Freak» Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον «Greek Scouser», Κώστα Τσιμίκα. Η Novibet μέσω της πρωτοβουλίας Giant Heart θα συνεχίζει να υλοποιεί ενέργειες «από καρδιάς» για να αναβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητας συνανθρώπων μας, δίνοντας τους μεγαλύτερη ελπίδα για το αύριο, ώστε καμία ευχή να μην μείνει ανεκπλήρωτη!

Σχετικά με το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart

H Συμμαχία Αγάπης Giant Heart της Novibet συστάθηκε τον Μάιο του 2021 με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την υλοποίηση μίας σειράς στοχευμένων δράσεων, βασισμένων στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και της δεύτερης ευκαιρίας. Έχοντας ως πρεσβευτές τoν Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κώστα Τσιμίκα, η πρωτοβουλία Giant Heart προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε φορείς και τοπικές κοινωνίες, αλλά και σε περιπτώσεις έκτακτων αναγκών.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο https://www.giantheart.gr/

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.