Η Kaizen Gaming και πάλι ένας από τους καλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα

June 22, 2023


Η Kaizen Gaming, η μεγαλύτερη ελληνική GameTech εταιρία και μία από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες παγκοσμίως, βρίσκεται στο top 5 των Best Workplaces στην Ελλάδα. Η αναγνώριση αυτή έρχεται από τον διεθνούς φήμης οργανισμό Great Place to Work μετά από έρευνα στο σύνολο των εργαζομένων.Η Kaizen Gaming, η μεγαλύτερη ελληνική GameTech εταιρία και μία από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες παγκοσμίως, βρίσκ…


Η Kaizen Gaming, η μεγαλύτερη ελληνική GameTech εταιρία και μία από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες παγκοσμίως, βρίσκεται στο top 5 των Best Workplaces στην Ελλάδα. Η αναγνώριση αυτή έρχεται από τον διεθνούς φήμης οργανισμό Great Place to Work μετά από έρευνα στο σύνολο των εργαζομένων.

Η Kaizen Gaming, η μεγαλύτερη ελληνική GameTech εταιρία και μία από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες παγκοσμίως, βρίσκεται στο top 5 των Best Workplaces στην Ελλάδα. Η αναγνώριση αυτή έρχεται από τον διεθνούς φήμης οργανισμό Great Place to Work μετά από έρευνα στο σύνολο των εργαζομένων. H επιτυχία όμως αυτή, αποδίδεται στην αφοσίωση και την εμπιστοσύνη των 2.000 ανθρώπων της εταιρείας, οι οποίοι προέρχονται από 41 εθνικότητες και μιλούν 17 γλώσσες, καθώς και στις αξίες που διέπουν την εταιρεία. H προσήλωση στις εταιρικές αξίες αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της Kaizen Gaming να δημιουργεί ένα περιβάλλον εργασίας που προωθεί την αρμονία, την ανάπτυξη και την ευημερία των εργαζομένων.

Μια από τις κύριες πτυχές που ξεχωρίζουν σε αυτήν την έρευνα είναι η ίση μεταχείριση που παρέχεται σε όλους τους εργαζομένους ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους (97%), τις σeξουαλικές τους προτιμήσεις (96%) και το φύλο τους (93%), καθώς και ότι αισθάνονται ευπρόσδεκτοι όταν ξεκινούν να εργάζονται στην Kaizen Gaming (95%). Αυτά τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την αφοσίωση της Kaizen Gaming στη δημιουργία ενός υγιούς, αποδοτικού και πολυπολιτισμικού περιβάλλοντος εργασίας.

Η Στέλλα Βουλγαράκη, Chief People Officer της Kaizen Gaming, σημείωσε σχετικά: “Είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι καταφέρνουμε να παρέχουμε ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα και αυτό οφείλεται στους ανθρώπους μας και τη σχέση εμπιστοσύνης που χτίζουμε καθημερινά μαζί τους. Στόχος μας είναι να επεκταθούμε σε 26 χώρες έως το 2026, το οποίο θα επιτευχθεί μέσα από την δέσμευσή μας να αναπτύσσουμε τους ανθρώπους μας και να τους προσφέρουμε ευκαιρίες για μάθηση και εξέλιξη με συνεπή τρόπο. Προωθούμε τις κάθετες και οριζόντιες εσωτερικές μετακινήσεις και είμαι πολύ χαρούμενη καθώς, μόνο φέτος, αυτό οδήγησε σε 333 προαγωγές και 85 εσωτερικές μετακινήσεις!”.

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, η Kaizen Gaming υποδέχεται περίπου 120 νέους Kaizeners κάθε μήνα σε διάφορα τμήματα και επίπεδα. Αυτό επιτρέπει στην εταιρεία να διατηρεί την ανταγωνιστικότητά της και να συνεχίζει να πρωτοπορεί στον χώρο του GameTech. Ορόσημο της χρονιάς για την Kaizen Gaming αποτέλεσε και το Kaizen Campus, ο καινοτόμος χώρος γραφείων στο Μαρούσι Αττικής, που εγκαινιάστηκε τον Φεβρουάριο και σχεδιάστηκε με στόχο να προαχθεί η συνεργασία, η δημιουργικότητα και η ευημερία των εργαζομένων. Με την υποστήριξη και το πάθος της ομάδας, η Kaizen Gaming δεσμεύεται να συνεχίσει να εξασφαλίζει την παροχή μιας μοναδικής εργασιακής εμπειρίας για όλους τους Kaizeners.

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.