Στιγμές ευτυχίας για τον Ευτύχη Μπλέτσα και την σύζυγό του, Ηλέκτρα Αστέρη

June 22, 2022


Πολύ ερωτευμένοι παραμένουν ο Ευτύχης Μπλέτσας και η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη. Το ζευγάρι μάλιστα, ολοκλήρωσε την ευτυχία που βίωναν και βιώνουν με τον ερχομό των δυο παιδιών τους. Οι δυο κορούλες τ…


Πολύ ερωτευμένοι παραμένουν ο Ευτύχης Μπλέτσας και η σύζυγός του Ηλέκτρα Αστέρη. Το ζευγάρι μάλιστα, ολοκλήρωσε την ευτυχία που βίωναν και βιώνουν με τον ερχομό των δυο παιδιών τους. Οι δυο κορούλες τους είναι η μεγαλύτερη αδυναμία τους.

Μπορεί να βρίσκονται συνεχώς σε γυρίσματα για την εκπομπή Happy Traveller, αλλά από την στιγμή που έχουν τη δυνατότητα να παίρνουν μαζί τα παιδιά τους, βρίσκουν και το χρόνο για να εξερευνήσουν διάφορες χώρες και πόλης κάνοντας διακοπές οικογενειακώς.

Η τρυφερή ανάρτηση του Μπλέτσα με την σύζυγό του και τα παιδιά

Πριν από ώρες ο Ευτύχης Μπλέτσας (δείτε το σπίτι του) δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την Ηλέκτρα Αστέρη και τις κόρες τους από την Αμοργό όπου πήγαν για γύρισμα.

Η συγκινητική εξομολόγηση για την σύζυγό του, Ηλέκτρα Αστέρη

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε ο Ευτύχης Μπλέτσας το βράδυ της Τρίτης (7/6). Ο παρουσιαστής μίλησε για τα πρώτα βήματά του στην τηλεόραση με την «Κουζίνα της Μαμάς», ενώ αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του σύζυγο, Ηλέκτρα Αστέρη.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδάκια (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει) και τα τελευταία χρόνια κάνουν μαζί τα ταξίδια τους, ωστόσο αυτό που λίγοι ξέρουν είναι ότι γνωρίστηκαν μέσα διαδικτύου.

«Τελείωσα μηχανικός υπολογιστών και δικτύων γιατί παράλληλα κυνηγούσα και το όνειρό μου. Ήθελα να ασχοληθώ με τη μουσική. ”Η Κουζίνα της Μαμάς” ήταν σχολείο για μένα η παραγωγή μου με στήριξε πάρα πολύ τότε», είπε αρχικά.

Για την Ηλέκτρα Αστέρη αποκάλυψε: «Την Ηλέκτρα τη γνώρισα διαδικτυακά περίπου ένα μήνα και μετά βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη. Τότε η Ηλέκτρα ήταν ιδιωτική υπάλληλος. Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Το πρώτο μας ραντεβού έγινε στις κούνιες με θέα το ηλιοβασίλεμα. Το πρώτο ταξίδι που πήγαμε μαζί ήταν στη Βουδαπέστη. Κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή, είναι αυτό το πράγμα που νιώθεις μεγάλη άνεση από την πρώτη στιγμή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαρές στην οικογένεια του Ευτύχη Μπλέτσα και της Ηλέκτρας Αστέρη – Οι τρυφερές αναρτήσεις

Γενέθλια για τον Ευτύχη Μπλέτσα – Οι δημόσιες ευχές της συζύγου του

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.