«Τα τελευταία χρόνια βλέπω στο Survivor ..» – Ο Κώστας Κοκκινάκης αποκάλυψε αν θα ξαναπήγαινε στο Survivor

June 22, 2022


Ο Κώστας Κοκκινάκης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή LoveIt και την Κατερίνα Νινιού, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 22/6. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την σύντροφό του, παλαιότερες…


Ο Κώστας Κοκκινάκης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή LoveIt και την Κατερίνα Νινιού, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 22/6. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την σύντροφό του, παλαιότερες δηλώσεις του για τον κορωναϊό, που είχαν σχολιαστεί, καθώς και για την εμπειρία του στο Survivor 4.

Οι δηλώσεις του Κώστα Κοκκινάκη

«Τα τελευταία χρόνια βλέπω στο Survivor πως βγαίνουν νεύρα και πίεση λόγω συνθηκών με μια κάμερα συνέχεια πάνω σου. Δεν έχω επιχειρήσει να δω επεισόδια από τότε – μόνο κάτι αστεία επεισόδια. Ντρέπομαι δε μπορώ να με δω. Δε το μετάνιωσα ποτέ, όμως. Ήταν υπέροχη εμπειρία. Ήρθε στην κατάλληλη στιγμή και μπορούσα να το κάνω. θα το ξαναέκανα αν ήταν καλά τα χρήματα».

Όσο για τις σχέσεις με τους συμπαίκτες του, ανέφερε: «Έχουμε κρατήσει επαφές με αρκετούς. Χανταμπάκη, ω, Πασχάλη..»

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την Λάουρα Νάργες και αποκάλυψε πως γνώριζε για την εγκυμοσύνη της πριν ανακοινωθεί και της ευχήθηκε και δημόσια.

Ακόμη, του ζητήθηκε να σχολιάσει για όσα είχε πει για το εμβόλιο: «Δεν είπα ποτέ ότι είμαι κατά. Εγώ, απλώς, δεν ήθελα να το κάνω. Δεν είπα ποτέ στη μητέρα μου, ας πούμε, που είναι μεγαλύτερης ηλικίας, να μην το κάνει».

¨Όσο για την πιθανότητα να κάνει τηλεόραση: «Θα μου άρεσε να κάνω τηλεόραση, όχι κουτσομπολίστικα όμως. Κάποια στιγμή είχα μία πρόταση αλλά δε με ενδιέφερε και δεν ασχολήθηκα αλλά θα ήθελα να επιστρέψω».

Τέλος, για τη σύντροφό του και τη διαφορά ηλικίας τους, είπε: «Δε μπορώ να καταλάβω το κόσμο, που σχολιάζει αρνητικά και να λέει την κακία του. Τι σε νοιάζει τι κάνω εγώ; Μπορεί να είναι ένα ζευγάρι συνομήλικο και ο άντρας να χτυπάει τη γυναίκα. Το θέμα είναι να είναι καλά δύο άνθρωποι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.