” Μου έλεγε ότι ο Καράβας είναι αγγούρι”: Νέες φαρμακερές δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου

June 22, 2022


Δεν τους έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί εκεί στο GNTM ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος. Μετά την κόντρα του με τη Βίκυ Καγιά, για την οποία ”έσταξε μέλι”, στο στόχαστρό του βρέθηκαν αυτή τη φορά τόσο ο…


Δεν τους έχει αφήσει σε χλωρό κλαρί εκεί στο GNTM ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος. Μετά την κόντρα του με τη Βίκυ Καγιά, για την οποία ”έσταξε μέλι”, στο στόχαστρό του βρέθηκαν αυτή τη φορά τόσο ο Άγγελος Μπράτης όσο και ο Γιώργος Καράβας, αφού μέσα από τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της «Super Κατερίνα», δεν έδειξε να τους έχει και σε μεγάλη υπόληψη.

Η πρώτη στη λίστα όπως προαναφέραμε ήταν η Βίκυ Καγιά, για την οποία όχι απλά έκανε σχόλια για την συμπεριφορά της, αλλά όπως είπε από βασίλισσα του GNTM κατέληξε βασίλισσα του τίποτα. Στο απυρόβλητο πάντως δεν έμεινε ούτε και η Ζενεβιέβ, ενώ ο μόνος που φαίνεται να χαίρει της εκτίμησής του μέσα στο παιχνίδι από τον νέο κύκλο είναι ο Τάσος Σοφρωνίου.

Οι δηλώσεις του Παναγιωτόπουλου που δίκασαν Μπράτη και Καράβα

«Ήμουν σύμβουλος μόδας σε ένα καταπληκτικό περιοδικό. Ειδικά για τον Γιώργο Καράβα είπα να τον πάρουν. Τώρα αυτά ίσως δεν τα ξέρει ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος φορά και τα ρούχα μου. Ήμουν εκεί κι αυτός δεν τα θυμάται. Είχαμε μεγάλη δυσκολία να τον φωτογραφίσουμε κι ο φωτογράφος μου έλεγε ότι είναι αγγούρι. Δεν συμφωνώ είναι χοντρό το αγγούρι αλλά δυστυχώς δεν το έχει για φωτογράφιση» είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Τι να πω; Τον Άγγελο Μπράτη, αν δεν υπήρχε η Βίκυ Καγιά να τον πάρει (στο GNTM), δεν θα τον ήξερε ουδείς. Να το ξεχάσει το έργο και να κάνει κανένα φορεματάκι. Όταν δεν κάνεις τηλεόραση, δεν σε θυμάται κανείς από αυτούς» πρόσθεσε ο γνωστός σχεδιαστής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.