Ατύχημα για τη Καίτη Φίνου

June 22, 2022


Για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθούν τα αντρικά καλλιστεία Mr Crete το απόγευμα της Τετάρτης 22/6 στις 20:30 στην Κρήτη.Μεταξύ των ατόμων που θα είναι στην κριτική επιτροπή, βρίσκεται και η Καίτη …


Για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθούν τα αντρικά καλλιστεία Mr Crete το απόγευμα της Τετάρτης 22/6 στις 20:30 στην Κρήτη.

Μεταξύ των ατόμων που θα είναι στην κριτική επιτροπή, βρίσκεται και η Καίτη Φίνου, η οποία λίγες ημέρες πριν την εκδήλωση είχε ένα μικρό ατύχημα.

Η γνωστή ηθοποιός, το μεσημέρι της Τρίτης 21/6 μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω skype στην εκπομπή Love It και μεταξύ άλλων περιέγραψε το περιστατικό στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Καίτη Φίνου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έπεσα και χτύπησα. Σκόνταψα στα χαλίκια και έπαθα κάταγμα στο χέρι. Ένα πολύ καλός γιατρό εδώ στο Ηράκλειο με βοήθησε και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαι συνηθισμένη σε αυτά. Στην ζωή μου πάντα υπήρχαν δυσκολίες και άσχημες καταστάσεις».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.