MAD VMAs 2023: Η hot εμφάνιση της Evangelia στο κόκκινο χαλί

June 21, 2023


Οι δύο κυρίες είχαν τα πιο εντυπωσιακά looks στο κόκκινο χαλί.Χθες είχαμε τα MAD Video Music Awards στο κλειστό του TAE Kwon Do, τα οποία πραγματοποιήθηκαν για άλλη μια φορά από το μεγάλο μουσικό κανάλι του MAD με απόλυτη επιτυχία. Μουσική, χορός, τραγούδι και πολύ παρασκήνιο σε μια βραδιά όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά όλους τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες. πριν ξεκινήσει όμως το sh…


Οι δύο κυρίες είχαν τα πιο εντυπωσιακά looks στο κόκκινο χαλί.

Χθες είχαμε τα MAD Video Music Awards στο κλειστό του TAE Kwon Do, τα οποία πραγματοποιήθηκαν για άλλη μια φορά από το μεγάλο μουσικό κανάλι του MAD με απόλυτη επιτυχία. Μουσική, χορός, τραγούδι και πολύ παρασκήνιο σε μια βραδιά όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά όλους τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες. πριν ξεκινήσει όμως το show και δούμε όλα αυτά τα ανατρεπτικά ντουέτα στη σκηνή, είχαμε το κόκκινο χαλί των βραβείων και τις εμφανίσεις των αγαπημένων μας celebrities.

Διαβάστε περισσότερα στο Teen.Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.