Εκλογές 2023 – Μυρσίνη Λοΐζου: Απαγορεύει στο ΠΑΣΟΚ να παίζει το «Καλημέρα Ήλιε»

June 20, 2023


Με ανάρτησή της στο Facebook η Μυρσίνη Λοΐζου ζητεί από τον Νίκο Ανδρουλάκη να κάνει σεβαστή την επιθυμία της, που έχει κοινοποιηθεί και με εξώδικη διαμαρτυρία, και να μην παίζει στις προεκλογικές δραστηριότητες του κόμματος το «Καλημέρα Ηλιε»Να αποσυρθεί το τραγούδι «Καλημέρα Ήλιε» από τις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ ζήτησε η κόρη του συνθέτη Μάνου Λοΐζου. Με ανάρτησή της στο Facebook η Μυρσίνη Λοΐζου ζ…


Με ανάρτησή της στο Facebook η Μυρσίνη Λοΐζου ζητεί από τον Νίκο Ανδρουλάκη να κάνει σεβαστή την επιθυμία της, που έχει κοινοποιηθεί και με εξώδικη διαμαρτυρία, και να μην παίζει στις προεκλογικές δραστηριότητες του κόμματος το «Καλημέρα Ηλιε»

Να αποσυρθεί το τραγούδι «Καλημέρα Ήλιε» από τις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ ζήτησε η κόρη του συνθέτη Μάνου Λοΐζου. Με ανάρτησή της στο Facebook η Μυρσίνη Λοΐζου ζητεί από τον Νίκο Ανδρουλάκη να κάνει σεβαστή την επιθυμία της, που έχει κοινοποιηθεί και με εξώδικη διαμαρτυρία, και να μην παίζει στις προεκλογικές δραστηριότητες του κόμματος το «Καλημέρα Ηλιε» (τραγούδι -ύμνος του ΠΑΣΟΚ).

Μυρσίνη Λοΐζου: «Σεβαστείτε την επιθυμία μου»

«Κύριε Ανδρουλάκη, παρακαλώ πολύ σεβαστείτε την επιθυμία μου -που έχει κοινοποιήσει η δικηγόρος μου στο κόμμα σας προ δύο μηνών με εξώδικη διαμαρτυρία- και αποσύρετε το τραγούδι του πατέρα μου “Καλημέρα Ήλιε” από όλες τις προεκλογικές σας δραστηριότητες.

Άραγε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τον πολιτισμό, συμπεριλαμβάνει την ελεύθερη καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων;», αναφέρει στην ανάρτησή της, η Μυρσίνη Λοΐζου.

Αξίζει να σημειωθεί πως και το 2011, (επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου), με ανοιχτή επιστολή προς το ΠΑΣΟΚ η Μυρσίνη Λοΐζου είχε ζητήσει το ίδιο όχι μόνο για το «Καλημέρα Ήλιε», αλλά και για οποιοδήποτε άλλο έργο του πατέρα της στις κομματικές του εκδηλώσεις.

Εθνικές Εκλογές 2023

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.