Εκλογές 2023 – Θεοδωρικάκος: Η ΝΔ θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό από τις προηγούμενες κάλπες

June 20, 2023


Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε για τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου αλλά και για τις κάλπες του Ιουνίου που τόνισε πως είναι άδειεςΟ υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Β3 Νότιο Τομέα, Τάκης Θεοδωρικάκος, μίλησε στο MEGA για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, για τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την απομάκρυνση του Μουσταφά Κατραντζή από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε …


Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε για τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου αλλά και για τις κάλπες του Ιουνίου που τόνισε πως είναι άδειες

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Β3 Νότιο Τομέα, Τάκης Θεοδωρικάκος, μίλησε στο MEGA για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, για τη στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την απομάκρυνση του Μουσταφά Κατραντζή από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

«Προς το συμφέρον της πατρίδας μας η αυτοδυναμία της ΝΔ»

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε για τα αποτελέσματα των εκλογών του Μαΐου αλλά και για τις κάλπες του Ιουνίου που τόνισε πως είναι άδειες.

«Ανεξάρτητα από τη δημοκοπική εμπειρία, αυτό που βλέπω κάθε μέρα είναι πως οι πολίτες είναι αποφασισμένοι να επιβεβαιώσουν και πάλι την ψήφο της 21ης Μαΐου. Πιστεύω πως θα έχουμε μεγαλύτερο ποσοστό από τις προηγούμενες εκλογές. Θέλω να καλέσω τους πολίτες να ψηφίσουν την Κυριακή γιατί οι κάλπες είναι άδειες. Είναι προς το συμφέρον της πατρίδας μας η αυτοδυναμία της ΝΔ. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θα μπουν τόσα κόμματα όσα λέγονται στη Βουλή. Αυτό που έχει σημασία για τους πολίτες είναι να έχουμε μία ισχυρή κυβέρνηση».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.