MAD VMA 2023 – Κώστας Μαρτάκης: «Με χούφτωναν στη σκηνή οι θαυμάστριες»

June 20, 2023


Ο Κώστας Μαρτάκης έχει μεγάλη πέραση..! Οι θαυμάστριες τον «χούφτωναν» και εκείνος δεν μπορούσε να αντιδράσειΟ Κώστας Μαρτάκης έδωσε το «παρών» στα φετινά Mad Video Music Awards και περπατώντας στο κόκκινο χαλί παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής αποκάλυψε σκηνικά που του έχουν συμβεί στη σκηνή.«Δεν ξέρω αν συνηθίζεται η εκδήλωση θαυμασμού, αλλά ότι σου αναπτερ…


Ο Κώστας Μαρτάκης έχει μεγάλη πέραση..! Οι θαυμάστριες τον «χούφτωναν» και εκείνος δεν μπορούσε να αντιδράσει

Ο Κώστας Μαρτάκης έδωσε το «παρών» στα φετινά Mad Video Music Awards και περπατώντας στο κόκκινο χαλί παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής αποκάλυψε σκηνικά που του έχουν συμβεί στη σκηνή.

«Δεν ξέρω αν συνηθίζεται η εκδήλωση θαυμασμού, αλλά ότι σου αναπτερώνει το ηθικό, σε κάνει να νιώθεις όμορφα κι ο κόσμος σε αγαπά και σε στηρίζει και είναι ακόμα εκεί κι αντιλαμβάνεται αυτός που εσύ τους δίνεις, είναι πολύ όμορφο» είπε αρχικά ο Κώστας Μαρτάκης.

«Με φλερτάρουν οι θαυμάστριες κι αντιδρώ με χαμόγελο. Φλερτάρω κι εγώ. Έχω ζήσει χουφτωματάκια στην σκηνή από πίσω. Υπάρχει κάποιο όριο, αλλά αυτός ο κόσμος είναι που σε ανεβάζει και σε κατεβάζει. Δεν μπορείς να πεις κάτι» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.