Η Μαριάννα Τουμασάτου είπε «σ΄αγαπάω» δημόσια ανεβάζοντας μια πολύ σημαντική φωτογραφία στα social

June 20, 2023


«Ψάχνω λέξεις αλλά δε σε φτάνουν, είναι μικρές και λίγες».Την Κυριακή 18 Ιουνίου ήταν η γιορτή του πατέρα, αφού γιορτάζεται παραδοσιακά κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Τα social media γέμισαν με ευχές από celebrities που ευχήθηκαν στους μπαμπάδες τους και μία από αυτούς που έκαναν κάποια σχετική ανάρτηση ήταν και η Μαριάννα Τουμασάτου.Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr


«Ψάχνω λέξεις αλλά δε σε φτάνουν, είναι μικρές και λίγες».

Την Κυριακή 18 Ιουνίου ήταν η γιορτή του πατέρα, αφού γιορτάζεται παραδοσιακά κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Τα social media γέμισαν με ευχές από celebrities που ευχήθηκαν στους μπαμπάδες τους και μία από αυτούς που έκαναν κάποια σχετική ανάρτηση ήταν και η Μαριάννα Τουμασάτου.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.