Αδυνατισμένος και εμφανώς καταβεβλημένος: Ανησυχία για Μίλτο Μακρίδη, η σπάνια εμφάνιση μετά από καιρό

June 20, 2023


O Μίλτος Μακρίδης είναι ένας από τους πλέον πετυχημένους παρουσιαστές τη δεκαετία του 90. Ο παρουσιαστής κυριάρχησε στην τηλεόραση τόσο με το χιούμορ αλλά και με την χαρακτηριστική ευφυΐα του. Ο Μίλτος Μακρίδης έχει συνειδητά επιλέξει να απέχει εδώ και χρόνια από την τηλεόραση αλλά και από τα φώτα της δημοσιότητας.Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν 2 μήνες πριν στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα…


O Μίλτος Μακρίδης είναι ένας από τους πλέον πετυχημένους παρουσιαστές τη δεκαετία του 90. Ο παρουσιαστής κυριάρχησε στην τηλεόραση τόσο με το χιούμορ αλλά και με την χαρακτηριστική ευφυΐα του. Ο Μίλτος Μακρίδης έχει συνειδητά επιλέξει να απέχει εδώ και χρόνια από την τηλεόραση αλλά και από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν 2 μήνες πριν στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα “Πάμε Δανάη” και είχε μιλήσει τόσο για τη ζωή του αλλά και την επιλογή του να απέχει. Ενώ είχε αναφερθεί και στην τωρινή κατάσταση της τηλεόρασης.

Μίλτος Μακρίδης: «Η τηλεόραση πηγαίνει όλο και προς τα πίσω»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.